Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a csavart hogy lehet...

Ezt a csavart hogy lehet leszedni célszerszám nélkül? MZ ETZ 150

Figyelt kérdés
[link]

2022. júl. 21. 10:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez nem sima 6 lapfejű csavar? Simán dugókulcs fej kell hozzá.
2022. júl. 21. 10:44
 2/14 A kérdező kommentje:

Valóban hatlapfeju, de van külön lehúzato erre, ami nekem nincs.

Azért gondoltam megkérdezem hátha van valami megoldás.

2022. júl. 21. 10:51
 3/14 anonim ***** válasza:
csavarhúzót vagy szöget beteszel a fogaskerekek közé és akkor nem forog el és tudod lazítani és húzni is , vagy veszel hozzá lehúzót
2022. júl. 21. 11:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Igazán nem egy nagy drágaság venni egy hozzá való villáskulcsot a helyi vasboltban... De akkor már inkább szettet. Nem kell drága, egyáltalán nem muszáj otthonra.
2022. júl. 21. 11:28
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Igazán ne haragudjon meg a drága jó isten, de akinek egy hatlapfejű csavar lazítása problémát jelent, annak lehet nem kellene szerelnie. Milyen lehúzót akarsz te egy mezei hatlapfejű csavarhoz?
2022. júl. 21. 11:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy szerszám nélkül leszedi, de utána hogyan rakja vissza? Azt rendesen meg is kell húzni, tehát mindenképpen kell hozzá szerszám.
2022. júl. 21. 11:31
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem egy egyszerű hatlapfeju csavarrol van szó, amint írtam lehuzatoval szokták ezt csinálni, de mivel nincs azért kérdeztem meg.

Szerinted egy sima hatlapfeju csavarhoz kellene lehuzato?

2022. júl. 21. 12:12
 8/14 anonim ***** válasza:

#2 Még véletlenül se a csavar alatti lánckerékre gondolsz? Mert úgy emlékszem, hogy az ott a mumus, ahhoz biztos kell csapágylehúzó, mivel kúpos illesztésű, ráadásul mintha erre panaszkodtak volna anno, hogy meg tudott forogni, mert nincs benne ék, szóval brutálul rá van szorítva.

3ezer forinttól már kapni lehúzót, és ha motorszerelésre adod a fejed, akkor ilyent érdemes otthon tartani

2022. júl. 21. 12:18
 9/14 A kérdező kommentje:
A csavar alatti lánckerékre gondolok.
2022. júl. 21. 12:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy "csavar", meg a csavart karikázod be a képen és kiderül, hogy nem is a csavar érdekel... hát barátom van baj nem kevés.

Sima csapágylehúzó kell hozzá, ami az adott átmérőhöz megfelelő.

2022. júl. 21. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!