Kiegyenlítő tartályból fogyhat a hűtőfolyadék idővel,illetve teljesen kifogyhat e x idő utan ha nem figyeli az ember??
hány éves a járgány? Az én autóm kiegyenlítőjéből 5 év alatt csökkent majd' fenékig. Rátöltöttem, azóta változatlan.
Ez, mint előttem írták, természetes.
Ma hoztam haza a szerelőmtől,szelepvezérlés állító kerék csere volt.
Aztán mikor hazaértem és leállítottam a motort,utána még egy 5-10 percig ment a hűtőventillátor,fura volt mert máskor ilyen nem történt hogy motor leállítás utan még megy a venti,aztán mikor megnéztem a kiegyenlítő tartályt teljesen üres volt....igaz h már egy ideje nem néztem rá,eppen ezert nem tudom hogy normalis e hogy ki fogyott
Feltöltöttem,aztán a napokba majd figyelgetem
Köszönöm a válaszokat
Persze, hogy fogyhat. de nem a tartályból, hanem a rendszerből valahol. Nem írtad milyen autó, ha a hengerfejet megbontották, lehet, hogy folyt el víz, és nem töltötték újra, vagy rosszul rakták vissza és enged.
Ha teljesen kifogyott volna, akkor valamit jelez az autó előtte, hogy forralja a maradékot. Pláne ilye 38 fokos melegben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!