Baltaarcúu kérdése:
Lámpa állítás reccs?
Figyelt kérdés
Ahogy állítottam az egyik lámpát,egyszercsak hallottam egy reccsenést, és ellenállás nélkül tudtam tekergetni,persze a fénycsóva változatlan maradt.Bontóban nézzek egy másik lámpát?😁
Van más ügyes módszer az állítására?
2022. júl. 18. 19:41
1/10 anonim válasza:
Vedd le a hátsó burkolatot és kukkolj bele. Előfordulhat, hogy túl sokat tekertél és eltört az állítócsavar, de talán csak kipattant a foncsorból.
2/10 anonim válasza:
A "reccs" általában valami olyan jelez amit nem kellene és visszafordíthatatlan.
3/10 anonim válasza:
90%-hogy lámpacsere. Én tavaly nyáron elütöttem egy kisebb őzet. Nem lett komolyabb kár, de a lápában eltört az a kis műanyag elem amibe az állítócsavar belepattan. Megragasztani nem lehet, külön meg persze nem kapni.
4/10 anonim válasza:
Én is törtem már el így lámpa magasság állítót, igaz az egy régi autón volt, ahol külön lehetett cserélni, szóval bontóból vettem egyet és utána újra működött. Valszeg te is eltörted.
5/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Akkor motort kéne cserélni,vagy van vmi külön pöckös még ott?
Üdv
2022. júl. 19. 07:56
6/10 A kérdező kommentje:
Nos?Még valaki?
2022. szept. 23. 18:48
7/10 anonim válasza:
Azóta így közlekedsz vele? Vidd el szerelőhöz minél hamarabb.
8/10 A kérdező kommentje:
Ja...hálistennek nem megyek este....most valahogy odaragasztottam szövetszalaggal,így jó,de nem teljesen stabil...
2022. szept. 23. 19:50
9/10 anonim válasza:
És műszakin sem fog átmenni, továbbá egy kukacos rendőr is elveheti érte a forgalmit, nappal is.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát lenne miért,van benne olajlecsapató is,meg torlólevegő cső...:D
A rendőr szarik bele,már ha van unatkozó rendőr....
2022. szept. 24. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!