Milyen autót ajánlanátok első autónak, ha ezek a kitételek? Ár-érték arányban melyik éri meg legjobban?
-ár: 750.000 forintig
-benzines
-min. 1400 cm3 től
ilyesmikben gondolkodom:
BMW:
VW:
PEUGEOT:
Sosem fogom megérteni, hogy mikor az embernek fillérjei vannak autóra, akkor hogy a fenébe jut eszükbe BMW és egyéb hasonló. Ha 750 ezred van autóra, akkor egy BMW-nek te az olajcseréjét sem tudod megfizetni, nemhogy az általános fenntartását. Jóval kisebb (nép)autóban kell neked gondolkodni.
A 206 jó lehetne, de nem az a rizsrakéta ipari hulladék, amit idelinkeltél. Keress egy normálisat, amit normális ember vezetett, különben az is csak egy pénztemető lesz, neked meg ugye nem sok pénzed van, amit temetni tudnál.
Golf 4 is jó választás lehet, de megintcsak: nem ez, amit linkeltél. Ocsmány lelakott a beltere, rohad is. Beleülni sem lenne gusztusom, nemhogy megvenni.
Lehet ennyi pénzért jó autót venni, csak a "menő 18 éves hülyegyerek vagyok" igényből kell visszább venned. Nem leszel az autótól menő, főleg nem ilyen kotláktól, úgyhogy ne ez alapján válassz autót. A te büdzsédből megbízható népautót kell választani, feltéve persze ha vezetni is akarod, nem pedig csak az udvaron akarsz mellette ülni és nézni, mert nem lesz pénzed megjavíttatni.
Sajnos en sem tudnam jószívvel ajanlani egyiket sem.
Ha mar a felsoroltak közül kellene valasztani, akkor Golf IV. Csak legyen türelmed kivarni a tutit. Sokat meg kell nezni, a jobbnak tűnőkkel próbakört kell kerni. Az sem baj, ha van tenyleg hozzáertő ismerős es elmegy veled.
Seat egész jó választás. Persze azok közt is érdemes azért megválogatni, hogy mi az amibe be lehet fektetni.
Amúgy ez a hülyegyerek igényes szlogen már elég unalmas, ha ezek a stílusirányzatok jönnek be akkor gondolkozz ezekbe.
Én is ilyesmi kaliberűeket nézegettem és azért találni ár -értek arányba olyat, ami teljesen patika lenne elsőnek. Sőt, ha már ezen a vonalon mozgunk, bőven vannak olyan modellek amikből még ki is lehet hozni valamit a vételár mellett+fenntartásilag se horror kategóriába sorolhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!