Az autóst feljogosítja a zöld lámpa, hogy a gyalogost gyorsulásra késztesse?
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 13:21
1/10 anonim válasza:
Ennél kreténebb kérdést tényleg nem tudtál volna feltenni, ugye?
2/10 anonim válasza:
A sánta öregasszonyt akarod ijesztgetnia zebrán?
Gratulálok:D
3/10 anonim válasza:
Gyerekek, nyugi! Ilyenkor ki szokott derülni, hogy a kérdező a „sánta öregasszony”. :-)
4/10 anonim válasza:
Ha az autósnak zöld van akkor a gyalogosnak már rég piros. Mielőtt pirosra vált a gyalogosnak elkezd zölden villogni ezzel jelezve hogy sipirc az útról. Ha egyszerre van zöld a gyalogosnak és az autósnak is akkor a gyalogosnak van elsőbbsége.
5/10 anonim válasza:
Ha zöld a lámpája, akkor muszáj megvárni, hogy úgy haladjon, ahogy neki jólesik. Ha nekem zöld de ő még piroson átmegy, akkor még ha nem is dudálok, de szerintem illik sietnie a gyalogosnak, de akkor sem fogom elütni.
6/10 anonim válasza:
Aztán hogy tudod gyorsulásra késztetni?
7/10 anonim válasza:
Nekem a 0-7km/h 2sec. De nem szokásom autók ellen gyalog gyorsulgatni.
8/10 anonim válasza:
Mi az a gyorsulásra késztetés? Nem kiabálhatsz ki neki, hogy fusson, ha erre vagy kíváncsi, viszont a KRESZ egyértelműsíti azt is, hogy a gyalogosnak haladéktalanul át kell haladni a zebrán, így ha nekiáll beszélgetni egy ismerőssel, akkor simán szólhatsz érte.
9/10 anonim válasza:
Nem.
Hogy képzelted ezt a gyorsulásra késztetést?
Közel mész hozzá és túráztatod a motort vagy ledudálod?
10/10 anonim válasza:
orra előtt elrántasz egy zsák krumplit
egyből begyorsít hogy elkapja a zsákot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!