Használt autó vásárlás, kezdő vezetőnek mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, milyen autót ajánlanátok ezek alapján:
- napi 2 x 60 km
- kéthetente 2 x 300 km
-----------------------
havi 2.500 km kb.
középutat keresem, lehetőleg ne kelljen azonnal mindent cserélni (jó állapotban legyen), de max. 3 M Ft amit rá szánnék
köszönöm a segítséget
2022. júl. 10. 14:50
11/14 anonim válasza:
Semmi baj nincs a részecskeszűrővel ha rendesen oda van rá figyelve. Ilyen km amiket a kérdező megtenne meg problémája nem is igazán lesz vele. Feltéve ha az előző tulaj nem sz*rta le. Ilyenkor feltétlen kellene egy telítettséget is nézetni. Én ajánlom a dízelt ha ilyen sok km vezetsz. Nekem egy golf 7 van 1.6 tdi első kocsim és semmi baj nincs vele. Nekem szerencsém volt mert az előző tulaja a párom így tudtam hogy minden rendben van/volt a kocsival. Nekem is volt hogy ajánlották a régi swifteket de nekem ez volt az álom kocsim. Nézz szét olvass utána a márkáknak milyen véleménnyel vannak róluk.
12/14 anonim válasza:
Dízelest ne vegyél, semmiképp.
13/14 totesq válasza:
Keress gázos autót. Olcsóbb bármelyiknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!