Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit tud egy 125ccm es motor?

Protoss01 kérdése:

Mennyit tud egy 125ccm es motor?

Figyelt kérdés
Sokszor látom interneten hogy nagy 600ccm es motorok (vagy nagyobb) egyszerűen bármi gáz nélkül kuplung kiengedéssel elindulnak.Nekem jelenleg egy 50ccm es Simsonom van és ott csak simán lefullad ha gáz nélkül kiengedem a kuplungot.Az lenne a kérdésem hogy 125ccm-nél mennyi gázt kell húzni illetve mennyivel számíthatok nagyobb teljesítményre? Terepen sokszor nagyobb emelkedőn eltud fogyni a motor ereje, ez mennyire van meg egy 125ccm nél?

2022. júl. 6. 22:24
 1/2 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

MZ ETZ150 és Suzuki GN125 a tapasztalatom szerint minimális gázadást igényel.

Simsonnal egyébként én úgy indulok el, hogy kicsit meglököm magam. Hosszú áttétel van rajta mert 60/3, és jó néha kímélni a kuplungot.

2022. júl. 6. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a gáz nélküli indulás miért ennyire fontos?

Való életben sosem indul senki gáz nélkül, nem is értem milyen videókban látod folyton ezt.

2022. júl. 7. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!