Tolatáskor ha nagyobb távot megyek normális hogy a jobb kezem felteszem a jobb ülés tetejére?
Mi számít normálisnak? Ha így szoktad meg, így kényelmes, akkor tedd oda. Nem tiltja semmi és senki.
Valami régi 30-40 éves autónál, mint pl a Ladáknál, ahol fotelszerű ülés volt fejtámla nélkül, még meg is tudom érteni, hogy kényelmes lehet a kéz odatétele. De egy mai autónál nekem fura lenne és nem is túl komfortos tolatás közben a fejtámla tetejét fogdosni.
Amúgy tudom, hogy nem szabályos, annak idején még nekem is a hátra fordulást tanították, de leginkább tükörből és kamerából szoktam tolatni, a testemmel nem forgolódok. Ennek leginkább az az oka, hogy a mai kocsiknak nagyon kicsi, lőrés szerű ablakai vannak, baromi nagy holtterekkel. A tükrökből, kamerából sokkal jobban látom, hogy mi van mögöttem. Na meg munkahelyen elég gyakran zárt dobozos furgont vezetek, ott hiába is forgolódnék.
a kérdésre válaszolva: normális.
...bővebben: nem mindegy milyen autó, nem mindegy hogy ez a nagyobb táv hol van..amikor Zsigulim, Skodám volt, így(is)tolattam.
...ma már más a szitu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!