Milyen terepjárókat ajánlanátok? Úgy igazán pontos elvárásaim abszolút nincsenek, nem ismerem a maiakat, de egy lehetőleg olcsó, és kis fogyasztásút keresek... Már az UAZ 469 est néztem de brutális fogyasztása lehet.
Sajnos gőzöm sincs az olyanokról hogy a diesel vagy a benzines e a jobb fogyasztású, de a hengerfej mérete sem tudom hogy hat erre, így igazi adatokat nem tudok mondani.
(Ez ilyen sötétben tapogatás szerű)
Először találd ki, hogy mire is szeretnéd használni.
Hobbi, munka? Durva terepen is használod majd vagy csak rosszabb földutakon? Közúton is mennél vele? Szállításra, vontatásra is használnád?
Természetesen a diesel fajlagosan kevesebbet fogyaszt, de az olcsó terepjárókból ritka a diesel.
oroszt ne vegyél, ki tudja meddig nem lehet alkatrészt beszerezni hozzá
mivel nem írtad mire használnád, gondolom hobbi vagy erdészeti cél. Én Suzuki Jimny-t ajánlom.
A rá szánt összeg kevés, mintegy maximum 3 millió lenne, pont ezért nehéz most autót keresni... Egy átlag autó 5M mamár, és ezt szomorúan látom csak be.
Én a terepen szeretném kiélni az autózást, az utakon meg nem hosszan használnám, pl munkábajárásra nem használnám. De a strapabírást is néztem, mert ha terepen vagyok akkor azért le fogom nyomni a gázpedált, jó érzés a köveken átzúzni😁 visszatérve, rövidebb utazások is benne lennének, tehát a full terepjárót meg ezért vetem sokszor el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!