Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » C+E jogsit hol lehet ingyen...

C+E jogsit hol lehet ingyen megszerezni?

Figyelt kérdés

Elvileg a Waberers kifizeti viszont 2 évre alákell írnom és a havi 800-900 ezres fizetésből kapnék 350-et.Ez igaz lehet?

Ki fizetné ki nekem kötöttségek nélkül?

2022. jún. 30. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

:DDDDD Ezt nem gondolhatod komolyan. Ha én megkérdezlek téged, hogy kifizetnéd-e az én C+E jogsimat, akkor megtennéd? Kétlem, hisz neked abból nincs haszon. A jogosítvány árának kifizetése egy befektetés a Waberers (és mások) számára, nem pedig szeretetszolgálat. A két szép szemedért senki sem fog 2 millió forintot kiperkálni, hogy utána leszard őket és elmenj másik cégnek dolgozni.

Bazmeg ezek a kérdések...

2022. jún. 30. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Költségek nélkül?

Senki.

2022. jún. 30. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Mire leteszed a C, C+E, GKI, PÁV2, ADR vizsgát, legalább fél év, ezalatt nem kell dolgoznod, csak tanulni, de a cég fizeti a társadalombiztosítást, nyugdíjjárulékot, csomó járulékot utánad és még alapfizetést is kapsz. Ezalatt a cégnek semmit nem termelsz, csak költenek rád. A fél év alatt kb. másfél millióba kerülsz nekik. A másfél év alatt ezt a pénzt fizeted vissza. Másik lehetőség, hogy elmész autósiskolába, jelenleg egy-másfél év az összes vizsga letétele, ha minden elsőre megvan.
2022. jún. 30. 16:22
 4/8 anonim válasza:
70%

Minimum B-s jogsi páv 3.

És jelentkezel az ofa-oldalon néha szokott lenni államilag támogatott

2022. jún. 30. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

"viszont 2 évre alákell írnom és a havi 800-900 ezres fizetésből kapnék 350-et.Ez igaz lehet?"

Az hogy 350-eket kapsz az nem, a többi igen.

2022. jún. 30. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Megint olyanok osztják itt az észt, akiknek fingjuk nincs az egészhez....

Kérdező, próbálkozni kell, jó helyen keresgélsz.

2022. jún. 30. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ez úgy lesz hogy akár hol vizsgázol le, 3-4 évig sehol se marad több mint a fizetésed fele csak.

De akkor még ne kövess el semmi szabálytalanságot mert az is hozzá jön plusz levonásként.

Borzasztó könnyen belelehet szaladni a rendőr karjaiba és kegyetlenek az utóbbi időben.

Én mellék úton 70 helyett 75-tel mentem olaszba és 150 euró volt a büntetés.

Próbáltam egyezkedni vele, de azt mondta ha nem ismerem el akkor zárjam be az autót és bevisz az örsre.

De mint kezdő egy egyszerő kanyarodáskor beleakadzs valamibe és leszakítja a sárvédőt lámpával együtt.

Hiába hívod a főnököt , az azt mondja hogy csináltasd meg és menj tovább.

Ez is a tied lesz , senki nem fizeti ki helyetted.

Már pedig lámpa nélkül nem mehetsz tovább.

De sorolhatnám még itt hogy a kezdők legfőképp mindíg és állandóan törnek zúznak.

Egy kollégám a fréjus mellé ment be valami szűk útra és daru vette ki.

5000 euróért.

2022. jún. 30. 19:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Milyen 2 millió forintos jogosítvány ember??

Talán még 1 M sincs.

2022. júl. 1. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!