C+E jogsit hol lehet ingyen megszerezni?
Elvileg a Waberers kifizeti viszont 2 évre alákell írnom és a havi 800-900 ezres fizetésből kapnék 350-et.Ez igaz lehet?
Ki fizetné ki nekem kötöttségek nélkül?
:DDDDD Ezt nem gondolhatod komolyan. Ha én megkérdezlek téged, hogy kifizetnéd-e az én C+E jogsimat, akkor megtennéd? Kétlem, hisz neked abból nincs haszon. A jogosítvány árának kifizetése egy befektetés a Waberers (és mások) számára, nem pedig szeretetszolgálat. A két szép szemedért senki sem fog 2 millió forintot kiperkálni, hogy utána leszard őket és elmenj másik cégnek dolgozni.
Bazmeg ezek a kérdések...
Minimum B-s jogsi páv 3.
És jelentkezel az ofa-oldalon néha szokott lenni államilag támogatott
"viszont 2 évre alákell írnom és a havi 800-900 ezres fizetésből kapnék 350-et.Ez igaz lehet?"
Az hogy 350-eket kapsz az nem, a többi igen.
Megint olyanok osztják itt az észt, akiknek fingjuk nincs az egészhez....
Kérdező, próbálkozni kell, jó helyen keresgélsz.
Pedig ez úgy lesz hogy akár hol vizsgázol le, 3-4 évig sehol se marad több mint a fizetésed fele csak.
De akkor még ne kövess el semmi szabálytalanságot mert az is hozzá jön plusz levonásként.
Borzasztó könnyen belelehet szaladni a rendőr karjaiba és kegyetlenek az utóbbi időben.
Én mellék úton 70 helyett 75-tel mentem olaszba és 150 euró volt a büntetés.
Próbáltam egyezkedni vele, de azt mondta ha nem ismerem el akkor zárjam be az autót és bevisz az örsre.
De mint kezdő egy egyszerő kanyarodáskor beleakadzs valamibe és leszakítja a sárvédőt lámpával együtt.
Hiába hívod a főnököt , az azt mondja hogy csináltasd meg és menj tovább.
Ez is a tied lesz , senki nem fizeti ki helyetted.
Már pedig lámpa nélkül nem mehetsz tovább.
De sorolhatnám még itt hogy a kezdők legfőképp mindíg és állandóan törnek zúznak.
Egy kollégám a fréjus mellé ment be valami szűk útra és daru vette ki.
5000 euróért.
Milyen 2 millió forintos jogosítvány ember??
Talán még 1 M sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!