Műszaki vizsga még egy hónapig érvényes marad, ha most bejelentem vizsgára a járművet?
Figyelt kérdés
Ma jár le a moratórium.
Volt egy cikk, hogy ha 06.30-ig bejelentem vizsgára, akkor addig még nem büntetnek (max 1 hónapig)
Igaz ez? Mert nekem azt mondták hogy ez kamu, megbüntetnek ha járok vele
2022. jún. 30. 11:52
1/9 anonim válasza:
Igen, ha van visszaigazolásod egy vizsgaidőpontról, akkor a vizsgaidőpontig vagy még egy hónapig (amelyik a rövidebb időtartam, az számít) még közlekedhetsz az autóval.
Jó esélyjel már csak augusztus-szeptemberre lesz időpontod, így az autó pihenni fog pár hetet, mert július végétől nem használhatod.
2/9 anonim válasza:
Ha adnak róla igazolást, akkor a kapott napig érvényes, nem a hónap végéig.
4/9 qkker1 válasza:
Feltéve hogy kapsz időpontot addig, mivel kb egymillióan szartatok a vizsgáztatásra!
5/9 A kérdező kommentje:
Oké, de mi van a védákkal? Elvileg az is nézi a műszakit. Gondolom neki nem futtaják át az időpont igazolást. Vagy a VÉDA nem "veszi ki" a lejárt műszakis járművet?
2022. jún. 30. 12:43
6/9 anonim válasza:
Dehogy nézi... Csak sebességet mérnek vele...
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak sebességet mér.
Amikor indult azzal futtatták be, hogy nézi a biztonsági övet, telefonhasználatot, meg mindent is, de kiderült hogy az kamu volt
2022. jún. 30. 12:53
8/9 anonim válasza:
Igen, pontosan így volt. Mindent néz majd, közbe meg csak a sebességet. Mondjuk még ez is jobb, mintha stadionra költötték volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!