Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közúti baleset kivizsgálásánál...

Közúti baleset kivizsgálásánál, ha egy harmadik fél miatt következett be a beleset aki elhajtott megtalálás esetén kiadják a balesetben résztvevők adatait egymásnak?

Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 04:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve melyik hatóság foglalkozik vele? Egymással találkoznak a felek az eljárás keretében?
2022. jún. 30. 04:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ. Szerintem ha elismeri, akkor nem kell találkozni.

Ha nem, akkor elképzelhető a szembesítés is.

2022. jún. 30. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kisebb veréssel megúsztad volna, ha nem hajtasz el...

Na meg így már el lehet kezdeni ragozni a cserbenhagyás témakörét is.

2022. jún. 30. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyirányú utca bal oldalán levő ferdeparkolóból egy furgon miatt nem látott ki egy kihajtó autós, és a vezető úgy döntöttt, nem kéri meg az egyik utasát irányításra, vagy nem lassú araszolással mozgott, hanem kövér gázzal, rövid idő alatt akarta végrehajtani a manővert.

Nem jött össze, az úton érkező autós jobbra rántotta miatta a kormányt, és satufékezett, ezzel elkerülte az ütközést, de az ő mögötte jövő mopedes kamaszgyerek már nem fért be a leszűkült helyre a jádaszegély és az autó közé, megállni sem tudott, ő belefutott a fékezőbe.

Ott maradtam, mert szerettem volna, ha nem a hátul érkezőre verik a teljes felelősséget.

A rendőr megkérdezte a parkolóból kihajtótól, hogy érintkezett-e az autója a másikkal? Minthogy nem, így a rendőr intett, még a rendszámát sem írta fel, elengedte. Így a teljes felelősség a motorosra hárult, sajnáltam szegény gyereket, a helyszínelőnek elmondtam amit láttam, de nem lett folytatása, nem hívtak bíróságra tanúnak, úgyhogy azt hiszem, ennyiben maradt a dolog.

Magyarán jó eséllyel megússza az elhajtó.

2022. jún. 30. 09:25
 5/5 A kérdező kommentje:
3. Téged már vertek meg igy? Mert Én a másik fél vagyok, akire rá akarják sózni az ügyet.
2022. jún. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!