Simson S51 index mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Simson S51N át alakítottam indexesre, minden új rajta kivéve a kombinált kapcsolót, bármelyik irányba kapcsolom nem villog csak mindkét indexnél nagyon halványan világít az izzó, a relé nem is kattog, azthittem a relé rossz, de egy másik újjal is ugyan ezt csinálja! Találtam itthon egy index relét csak próbaképp rá dugtam nem tudom mié lehet talán Trabanté azzal van rendes fénye, de nagyon gyorsan és szabálytalanul villog vele, inkább vibrál, és azt sem hallom kattogni. Mi lehet a hiba? Két videót is megnéztem a bekötésről, és a kapcsolási rajzot is!2022. jún. 29. 23:17
2/4 anonim válasza:
Aksit is raktál bele, meg annak töltést?
3/4 A kérdező kommentje:
6 voltos izzó van benne amit adtak az indexekhez! Van benne akksi, még gyújtáskapcsoló is! Mindkettő új!
2022. jún. 30. 06:05
4/4 anonim válasza:
Át kéne nézni a komplett motort, ezt így lehetetlen megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!