Babetások segítségét kérem ?
Figyelt kérdés
Van egy 207-es Babetánk,apám is és én is hormon miatt túlsújosak vagyunk 150kg körül nem mérem magam mindennap.Dolgozhatnék,de nem tudok munkába járni ez kellene a motor.Látszólag rendbe tettük,egy 85kg-os ember kipróbálta,ment is vele.A röpsúlyban nem volt rugó,és az a fekete kopó felület elvolt erősen kopva.Viszont az első rúgásra indult.Én is kipróbáltam ittasan (vezettem már motort ittasan) ha megvan a lendület minden rendben,de ez nem akart felgyorsulni.Hogyan kellene beállítani,hogy felgyorsuljon alattam.Apám azt mondja hogy tekerjem meg beindul,és kicsi gázt húzzak.De olyan cikinek érzem,hogy mások egy elektromos robogót gombnyomásra beindítanak én meg tekerjem akár 20méteren,hogy beinduljon,egyébként a betekerős módszert még nem próbáltam.2022. jún. 27. 09:36
1/6 anonim válasza:
a pedálos gépek zöme olyan, hogy pedállal rá lehessen segíteni..én csak myolcvanöt vagyok, de az én hibátlan Babettámra is kellett a pedálsegítség, de van itt délBudán olyan hely, ahol fel sem megy.
A Babettát 40 évvel ezelőtt dobták piacra, akkor pont(majdnem) elég volt..ma a villanyszarok, például a rollerek zöme, simán lealázza..
Ebből nem kell nagy ügyet csinálni.
Ismervén a hibáit, inkább vegyél egy Simson Stár-t, vagy egy pedálos Komárt. Ez utóbbi simán viszi a 150 ilót is.
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy többet kellene innod és menne az.
Még ilyen hülye érvet és kérdést régen tettek itt fel.
Dolgoznál te ,csak ne kellene dolgozni. 😖😱😫
3/6 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm szépen a válaszodat.
2022. jún. 27. 10:13
4/6 anonim válasza:
Még mindig a babettás... lassan te leszel az új szilvike. Titeket össze kéne hozni.
6/6 anonim válasza:
#5 miért? nem lehet valaki emiatt elhízva? én is 120 kiló vagyok, úgy, hogy 1x (max 2x) eszek egy nap és majdnem 10 órát dolgozom egy nap megterhelő fizikai munkát. Ez megy lassan 3 éve és szinte semmi fogyást nem lehet rajtam észrevenni. nem mindenki azért van elhízva, mert a mekibe zabál egésznap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!