Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen e46ot vegyek?

Milyen e46ot vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

20éves srác vagyok,régi álmom egy e46.

Most jutottam el oda,hogy elkezdjem nézegetni őket.

2 éve van jogosítványom,eddig egy fiat puntom volt mint kezdő auto.

Most szeretnék egy kicsit sportosabb,fiatalosabb autót de viszont nagyon tanácstalan vagyok.

Első sorban olyanok válaszát várom,akiknek tényleg volt e46 a kezei közt és nem csak neten olvastam hogy szar meg stb.

Szóval milyen motoros e46ot ajánlotok? Az nem gond ha nem egy erőgép,ha kicsit sokat fogyaszt azt se bánom mert nagyrészt csak kissebb távokra használnám.

Melyik motorosak a megbizhatobbak? Milyen típushibái vannak az e46nak?

Mire érdemes odafigyelni?

És mi az az összeg ami alatt nem szabad venni?

A keret rá 800.000,lehet mondani hogy annyiert roncsok vannak.

Egyik ismerosom 650ért vett 318i-t és a mai napig hibátlan.

Szóval melyik e46ot ajánljátok?

2022. jún. 26. 17:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Totalcar népítélet az ajánlott ha tényleg tulajok véleménye érdekel.

Ez a hibátlan dolog meg olyan... Mi számít hibátlannak. Olyan mint haverom A4-ese amit megvett 400 körül meg rokonomé. Szinte grammra ugyanaz gyárilag a két autó, de mégis ég és föld a kettő. Haveré is üzemel, csak épp esztétikailag nem egy szint a kettő, illetve még amit nagyon észrevenni, hogy rokoné sokkal halkabb meg szerintem a felfüggesztése is sokkal de sokkal jobb állapotban van mert valahogy sokkal puhábban fut.

Na ennyi a lényeges szerintem, nem tudom E46-ok milyen árban vannak, de ha emgveszel egyet olcsón, lehet addig érzed jónak amíg be enm ülsz egy valóban jóba.

2022. jún. 26. 18:51
 2/13 anonim ***** válasza:

Az e46-ot 1997-2006-ig gyártották, választék van bőven.

A használtautó.hu ez idő alatt gyártott 3-as BMW-ékből 620 db-ot hozott fel tehát van miből válogatni, 300 ezer ft.-től indul az ár, néz meg többet vigyél egy jó szakit aki ért is hozzá, persze költségmentes használt autó nincs, de ennyiből ki lehet fogni olyat amivel törődtek és nem lesz pénztemető, sok szerencsét.

2022. jún. 26. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Max 800-ból HGT Punto esetleg. Kicsit kevésnek érzem egy élményautóért ezt az összeget.
2022. jún. 26. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

"A keret rá 800.000"

Ennyiből sehogy, ezt így a legelején. Ennyiből valami betegágy 16i-t tudnál venni, arra meg a gatyád rá menne és cserébe egy lomha jószág. E46-ot manapság már kizárólag hobbi célra szabad venni, ha van rá elegendő feles pénze az embernek. Én is a márkán belül mozgok, korábban volt 2 E46-om is, több ismerősömnek is van. Újból kezdtem nézegetni őket hogy valami kabriót hobbi célra, tavaly néztem egy példányt ami újrafényezve, teljesen felújtva alulról karcolta a 4 misit.

2022. jún. 26. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Óccsó BMW, egy húszévesnek. Annyira tipikus vagy.

800-ért Focust sem vennék már.

2022. jún. 26. 21:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Bármelyik sor 6 benya jó lesz, mind az M54 mind az M52 motorkódos motorok. Viszont 800 ezerért szarrá rohadt hulladékot kapsz, ez tény. A kérdésedből lehet látni, hogy nem értesz annyira az autókhoz, szóval az esélyed arra, hogy olcsón jó e46-ot vegyél nagyon nagyon közel van a 0-hoz, ez van, ilyen az élet. Viszont én bátorítalak, mert egy jó állapoút 46 eszméletlen jó autó a mai napig (akár hobbi célra, akár napi használatra), de inkább 1,5 felett nézelődj.
2022. jún. 26. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

800ezerért éppen lehet kapni nagyjából normális kis és kompakt méretű autókat de 20 éves német exprémiumból csak legalja cibbány tyúkólakat fogsz kapni.Ezt az összeget duplázd meg és akkor kapsz valamire való példányt bár lehet még arra is rá kell tenni egy kicsit.

A 800ezres BMW-k mind átmentem 10 török Juszufon aki márnémetben

2022. jún. 26. 23:23
 8/13 anonim ***** válasza:

*folytatás

akik már németben lerúgták és leadták hozzánk Lakatos Dzsudzsárónak utána meg naívan megveszed Te.Ez így van ha nem tetszik be minket okolj ugorj bele de ne sírj fél-egy év múlva amikor már 2-szer ráköltötted a vételárát

2022. jún. 26. 23:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Vegyed úgy sem tudod ennyi évesen normálisan fenntartani ha nincs legalább félmisi a kereseted. 316i-t vegyél 😒
2022. jún. 26. 23:48
 10/13 anonim ***** válasza:
#7 És még neked áll feljebb, hogy megmondjuk hogy ennyiböl nem neked való? Hát felőlem vedd, a történet végén szopni egyedül te fogsz, így jár aki a putriból apró pénzért akarná a császárt játszani.
2022. jún. 27. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!