Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek villogott a rendőr?

Kinek villogott a rendőr?

Figyelt kérdés
Üdv! Ma volt egy olyan szituáció, hogy kereszteződésben fordultam jobbra, mögöttem valaki szintén. Jobbra kanyarodás után, láttam, hogy jön egy rendőrautó szemből, ezért lehúzódtam az út szélére, hogy elférjünk és megálltam. A mögöttem jövő is megállt. A rendőrautó, ahogy mellém ért elkezdett villogni, én már csak a szemem sarkából láttam. A mögöttem jövő nem is indult tovább, kiszállt és a rendőrök is félrehúzódtak. Utána gondolkoztam, hogy vajon engem is meg akart-e állítani, vagy csak a mögöttem lévőnek jelzett?
2022. jún. 23. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
akkor utánad jött volna
2022. jún. 23. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem a legélesebb a logikád.
2022. jún. 23. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Miért húzódtál félre? Már szirénázva jött, vagy csak szűk utca, és nem volt elég hely? Ha még láttad, hogy kiszállnak, akkor integettek volna utánad legalább, vagy utánad mennek.
2022. jún. 23. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Szűk volt az utca és el akartam engedni. Akkor kezdett villogni, amikor mellém ért kb.
2022. jún. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!