Milyen sportdobot vegyek?
Ford focus mk2 sport 2.0 szívóbenzinhez keresek sportdobot. Valakinek van tippje hol nézelődjek? A pénzt nem sajnálom rá annyira, inkább legyen morcos, szép hangja:)
Lehet a katit is kiszedném alóla, ha segít valamit rajta az is, de nem nagyon értek hozzá sajna :/
Katit ne szedd ki, ne menj át repedtfazék hangba... Az már inkább gáz mintsem jó.
Őket keresd fel, fognak tudni segíteni, profi, hozzáértő csapat.
Katit ne szedd ki. Attól csak tipikus falusifenegyerek hangja lesz, repedt fazék, hangos de legalább ocsmány is. Plusz minden műszakinál mehet majd a kenőpénz (bár az a sportdob miatt is esélyes).
[link] - én őket ajánlom, több autómat is vittem már hozzájuk, volt egy amire egyedi komplett rendszert kértem tőlük (sorhatos E36), az eredmény mindig kiváló volt, és a létező legkorrektebb csapat, előre szólnak mindenről, tanácsot adnak, láttak már egyet s mást ami alapján meg tudják mondani neked, mitől lesz jó hangja és mitől nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!