Melyik 2t-s 125öst ajánlanátok?
Kérdés mire szeretnéd használni?... ha közúton akkor mindenképpen Cagiva mito, vagy Arilia rs. Terep akkor Aprilia Rx, az sx jó köztes út lenne...
Nekem egy Aprilia AF-1 van, vagyis még megvan, csak nem használom.. eladni meg nincs szivem.
Tapasztalataim: személy szerint nekem egy 1992-es aprilia, 154-es polini hengerrel, Arrow rendszerrel. a blokkja egy roatax 123-as, korai rseket is szerelték vele... a gép nagyon jól megy még tuning nélkül is 150 zokszó nélkül megvan... azonban sok szerelés és karbantartás az ára, ha kisebb teljesítményre de nagyobb megbízhatóságra vágysz akkor NSR a te motorod, RG gammákról nem sokat tudok, de azt mondják az is jól menyeget...
Apriliknál azt tudom hogy pl. RS és az RX tök egyforma blokk, szal ugyan azok a jellemzők vannak...
Mert túl sok lóerőt zsúfoltak abba a szerencsétlen blokkba. Legtöbb baj általában a hengerekkel szokott lenni, besül, beég, átlyukad a dugattyú(ez is megesett velem),eltörik a dugó stb.. Ez azonban a tanulópénz ára, ha normálisan karbantartod és helyesen van belőve a karbi, gyújtás, keverék összetétele... akkor ezek a bajok elkerülhetők. Én a hosszú évek alatt már profi szinten űzöm ezt a sportot, mert ami gyakorlatilag széteshet 1 motoron az nálam szétesett.... :D:D... Pl sokan azt sem tudják hogy 10000KMéternként dugót kell cserélni, mert ha nem számolni lehet egy dugó töréssel, esetleges megragadással.
Szóval tanulmányozgasd a motorod működését, ha megveszed..
Ha mind betartod, soha, de soha nem fog megálni alattad, de sok nyelezés sok karbantartás...
Másik tényező az előző gazdi, ha ő elmulasztott némi karbantartást a motoron, alattad tuti mindég megáll, ezért ha megveszed ajánlom a motor tüzetesebb átnézését, még a blokk szétszedését is(!!), csapágyak, főtengely ellenőrzése stb... S
Az első válaszoló voltam...
Én 2. éve egy 2000-res Mito Evo-t halytok, mindenféle meghibásodás nélkül. Erő bőven elegendő (125ös höz képest), végsebi bővenbőven (ugye a magyar utak...) Megbízhatóság részemről 10-10. Fogyasztás... hát, aki 2-t vesz, az ugysem azt nézi...
Az Rs kényelmesebb mint a Mito, viszont a mito (nekem) szebb. Ha az Rs-t drágálod, vegyél Af1-et pl. Azokis nagyon penge gépek.
A Cagiva Raptor ugyan az, mint a mito, csak a "csomagolás" más. - speckó, nekem a Mito szebb -
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!