Mit érzenek a motorosok amikor egész nap a városban el-vissza motorozgatnak csak kb 70-90 km/h sebességig kihuzatva azt a szart?
70-90? Mi ezzel a baj? Én is szoktam így menni, mert motoron jó érzés, hogy tudsz haladni. Közúton és pályán se megyek 110-nél többet, mert ott a menetszél miatt, már nem nagyon élvezhető a motorozás. Legalábbis nekem endúróval semmiképp. Másrészt a kigyorsítások amik nagyon élvezhetőek. Ha egy autó is tud úgy gyorsulni, hogy félgáz használata mellett is 5mp alatt gyorsul 100-ra, gyakorlatilag ott is azt csinálná az ember. Gáz, aztán fék. Gáz-fék-gáz-fék.
Mindennek meg van a maga szépsége, és az élménye.
És a biciklisek mit éreznek, amikor a zebrán nem szálnak le és áttekernek rajta? Mit éreznek, amikor ott is van egy két önjelölt, aki a piros lámpát se veszi figyelembe, mert csak felkapat a járdára aztán gurul tovább?
Amikor a kereszteződésből úgy fordul ki elém, hogy meg se várja amíg elmegyek, mert hát ő olyan kis keskenyke, hogy kifordulhat elém, hát elférek mellette.
Az egy dolog, hogy van egy két önjelölt vadállat, mint a #9-es.
Akinek a kérdésre válaszolni is nehezen esik, de legalább szóba megmutatja, hogy ki a Jani.
Deeee, ezt is lehet szeretni. Főleg amikor az embert elkapja a sebességmámor. Az pont az az út amiből nehéz kiszállni. Gyakorlatilag 2-10mp alatt lejátszódik, és nem bírod elengedni a gázkart, mert csak mennél. Nem tudom leírni, de egy olyan dolog érzel, ami életveszélyes tud lenni a forgalom miatt. Nem tud az ember szabadulni tőle. Amíg ki nem zökkentik, egy nem számolt akadállyal. Ergo megijesztik. Ez az a pont, amit vagy túlélsz, vagy 1mp alatt gyorsulsz a földről, a mennybe.
Emellett a motorozás nagyon fárasztó tud lenni. Az is jó dolog, amikor nem csak a dugóban az autóban ülsz. Hanem amikor használod az agyad. Kismillió dologra figyelsz, testből mozogsz a motoron, döntögeted a nehéz vasat. Hát, mondhatnám kondizol mellette.
Mindegy, sok jó dolog van a motorozásban. És sok állatfajt lehet megkülönböztetni.
Gyorsasági motorosok. Min. 200km/h-val.
Endurósok, terepen, gödörbe esve kelve. Ugratva, keresztbe, stb.
Supermotoval, stopizva, egy kerekezve, bóják közt döntögetve.
Túraendúrósok, napi etap min. 600-700km.
Chopperesek, bukó nélkül fejkendővel.
És egy túra alkalmával, bármikor, ha megállsz. Semmiféle bunkó tapasztalat nincs velük. A motoros társaság jobbik része nagyon összetart.
Ezt ki kell tapasztalni, de nem mindenkinek jön be. Ahogy az operaszínház, az úszás, vagy a falusi disznóvágás se.
A halhatatlanságot.
A hülyeséget biztos nem mert az feltételez bizonyos agyat.
Meg kell nézni azt a riportot amikor meg akarták kérdezni a gyereket van-e esetleg valamilyen érzése, hogy kanyarban átszállt a szemközti sávba és a halálba küldött egy éppen onnan érkező fiatal párt. Kb a lesz...om jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!