Szerintettek költseg még rá?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy vettünk egy 50ccm Derbi senda drd motort még tavaly télen 360.000 ért. Ennyi pénzért elvárja az ember hogy valamit kapjon is de szerelőhöz kellet vinni az első héten. Pontosan nem tudom mit csinált rajta a szerelő de ott hagytunk 40.00ret.Idáig működöt is nagyjából de egy hete elvittük szerelöhöz mert nem nagyon akart fel menni a fordulat. Haza vezetem és rá 1napra újra nem indult.A pukám egyik autószerelője rá nézet aki nem ide valósi és azt mondta behalt a motorja. Szerintettek megérné még rá költeni vagy hagyjam rá? Valaki tudja hogy mennyibe fáj ha behal a motor? (Nem kell arra gondolni hogy vadonatúj motor lenne kb 15éves )2022. jún. 18. 00:32
1/2 A kérdező kommentje:
Azért sajnálom rá a pénzt mert már ennyiből vehetem volna egy sokkal jobbat is
2022. jún. 18. 00:57
2/2 anonim válasza:
AZtán azt miért nem kérdezted meg a szerelőtól hogy mit jelent aza behalt.
Ha még azt se tudják megállapítani hogy mi a baja , akkor az sokba kerülhet.
De egy bármilyen motor sose ÉRI MEG , mindegyik csak ráfizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!