Szerintetek mit lehetne kezdeni az üzemanyagárakkal? Meg lehet állítani a növekedést?
#3. Nem, nem tette meg. Annyi a különbség, hogy most az is fizeti a magas árat, aki életében még csak autóban sem ült. Én is örülök a hatósági árnak, de nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, hogy bőven ráfizetek minden más termék árában.
Az már mellékes, hogy érdekes módon a hatósági árazás óta az autóm fogyasztása különös módon megnőtt, főleg ha a Mol-nál tankoltam...
Sajnos egy jó ideig nagyon magasak lesznek az árak.
Lassú csökkenésre sokat kell majd várni,de valószínűleg nem fogja elérni a jelenlegi árakat.
Ezt most az ukrán háborúra fogják,ill.ezzel indokolják. Valószínűnek tartom,hogy sokan vagy a kisebb fogyasztású autókra térnek majd át,vagy a meglévőket ritkábban fogják használni.
Az infláció az egekbe szökik majd, hiába a rezsicsökkentés,aminek egyszer vége lesz és akkor jön az igazi
"feketeleves".
Sok embernek már gyógyszerre sem lesz pénzük,amit most még valahogy kigazdálkodnak.
Rengeteg beruházás elmarad majd,ami csökkenteni fogja a gazdasági növekedést.
Csak az a kérdés,hogy mire számíthat a jövő generációja?
"Netán a MOL tornászta feljebb hogy több százat keressenek a külföldiek minden egyes literjén?"
Persze. Egész Európába a MOL szállít, azért 2 euró a benzin mindenhol :) Az USD-EUR-HUF árfolyam meg csak smafu, mi?
AZ egész eu saját magát lőtte tökön ezzel az orosz embargós marhasággal.
Eszük az semmi nincs .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!