Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mit lehetne...

Szerintetek mit lehetne kezdeni az üzemanyagárakkal? Meg lehet állítani a növekedést?

Figyelt kérdés

2022. jún. 17. 01:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
El kéne törölni a hatósági árat, hadd menjen fokozatosan arra az ár, amerre a piac igényli. Egyébként ha megszűnik a sapka, nagy koppanás lesz. Semmi nincs ingyen, valakik ezt is meg fogják fizetni valahol, valamikor. És az nem a felső tízezer lesz.
2022. jún. 17. 01:08
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Akkor meg az lenne hogy 800 Ft lett az üzemanyag, így legalább a nyarát nem rontja el sok embernek, mert azért szerintem nem egy nyaralásnak, vagy hétvégi programnak tenne be az, ha 500 helyett 800Ft-ért tankolhatnának.
2022. jún. 17. 02:27
 3/14 anonim ***** válasza:
5%
Orbán Viktor megtette
2022. jún. 17. 04:29
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

#3. Nem, nem tette meg. Annyi a különbség, hogy most az is fizeti a magas árat, aki életében még csak autóban sem ült. Én is örülök a hatósági árnak, de nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, hogy bőven ráfizetek minden más termék árában.

Az már mellékes, hogy érdekes módon a hatósági árazás óta az autóm fogyasztása különös módon megnőtt, főleg ha a Mol-nál tankoltam...

2022. jún. 17. 05:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egy jó ideig nagyon magasak lesznek az árak.

Lassú csökkenésre sokat kell majd várni,de valószínűleg nem fogja elérni a jelenlegi árakat.

Ezt most az ukrán háborúra fogják,ill.ezzel indokolják. Valószínűnek tartom,hogy sokan vagy a kisebb fogyasztású autókra térnek majd át,vagy a meglévőket ritkábban fogják használni.

Az infláció az egekbe szökik majd, hiába a rezsicsökkentés,aminek egyszer vége lesz és akkor jön az igazi

"feketeleves".

Sok embernek már gyógyszerre sem lesz pénzük,amit most még valahogy kigazdálkodnak.

Rengeteg beruházás elmarad majd,ami csökkenteni fogja a gazdasági növekedést.

Csak az a kérdés,hogy mire számíthat a jövő generációja?

2022. jún. 17. 05:23
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
MEg lehetne állítani, növelni kell a kínálatot ugyanakkor Putyin elvtárs abba hagyhatná a tőzsde hízlalását.
2022. jún. 17. 06:36
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Már most is fizeti mindenki, mert más meg iszonyúan emelkedett .
2022. jún. 17. 06:53
 8/14 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy érdekes, a Brent tőzsdei ára ma is 119 Dolláron van és nagyjából ezen a szinten is mozog 3-4 hónapja. Oké voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek. Na de még a márciusi 130 Dolláros rekord után is 600 Forint körül mozgott az üzemanyagár. Akkor kérdem én, mire fel emelkedett 800 fölé? Ez lenne az olcsó orosz olaj? Netán a MOL tornászta feljebb hogy több százat keressenek a külföldiek minden egyes literjén?
2022. jún. 17. 06:58
 9/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
71%

"Netán a MOL tornászta feljebb hogy több százat keressenek a külföldiek minden egyes literjén?"

Persze. Egész Európába a MOL szállít, azért 2 euró a benzin mindenhol :) Az USD-EUR-HUF árfolyam meg csak smafu, mi?

2022. jún. 17. 07:18
 10/14 anonim ***** válasza:
64%

AZ egész eu saját magát lőtte tökön ezzel az orosz embargós marhasággal.

Eszük az semmi nincs .

2022. jún. 17. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!