Teherautó C rutin csak nekem nehéz a B kategória után?
Az oktatóm is idegbeteg, szerinte B- jogosítvány se való nekem, nem tudja, hogyan lett nekem...
Egyszer magyarázta el a dolgokat aztán csak kötekedik. A tanuló pályán a szalon pályán kívül semmi nincs kibojázva, csak össze vissza van firkálva minden.
Hol négyzett hol fehér csíkra kell figyelni... tükörben sokszor alig látszik a helyes ív és az is, hogyan akarsz tolatni.
Először a váltó miatt kiabál velem, ami xarrá van kopva, és erőből kell kapcsolni, aztán az index kar recseget egyet és az volt a baj.
Képenb.szod 3x.
Fizettél érte, nem?
Én 1-et lazán elküldtem a qrva anyjába.
De a C-s oktatók általában még fszabbak, mint a b-sek.
Én 6 hónapos B kategóriás jogsival kezdtem a C kategóriát. Első rutin órán elgondolkoztam, hogy biztos kell ez nekem?! Egyébként ment minden, csak rohadt furcsa volt a nagy malomkerék kormány, hogy izomból kellett váltani, na meg a légfék.
Nekem is csak egyszer mutatta meg az oktató, a vészfékezésnél majdnem kirepültem a szélvédőn😂
Amivel tanultam, az 3.-ban volt olyan mint szgk-nál az 1-es, és 5-ben, mint a 2-es. Egyébként elindult 5.-ben is, mikor megállás után elfelejtettem visszakapcsolni alsósorba...
Jah, a lényeg lemaradt. Nem menőzni akarok, de nekem viszonylag könnyen ment. Persze, volt hogy valami nem úgy ment elsőre, de minimum óraszámmal lett meg a rutin és a forgalmi is.
Amiket írtál, azok alapján nincs veled olyan nagy probléma, bár nem tudhatom. Nekem minden kategóránál volt olyan, hogy úgy mentem haza, hogy én vagyok a legbénább a világon, soha nem fog menni, oszt általában utánna, a következő alkalommal meg minden faszán ment. Ez olyan mint a hullámvasút.🤷♂️ Egyszer úgy mész majd haza, hogy, "nah, most milyen faszán ment" , oszt másnap meg úgy, hogy "minek kezdtem bele egyáltalán, balfasz vagyok"
Mondom neked, a vizsga előtti utolsó gyakorláson leszel a legbénább😂
Szóval igen, minden kategóriánál úgy éreztem néha, hogy szarul megy, aztán mégis meg lett mind minimum óraszámmal elsőre.😎
19/f
2-3 vagyok, nekem a c-s egy székesfehérvári idióta volt, a társam akivel voltam, majdnem össze is verekedett az oktatóval...
Egy ócska Iveco volt, 950 ezer km-rel.
Ráadásul kis C-s, vagyis 5 tonnás.
Mondjuk az E-s oktató se volt teljesen százas, az meg Budapesten mindig a kurvákhoz vitt minket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!