Ültetetek már kifejezetten kényelmetlen személy autóban?
Figyelt kérdés
Nem szoci autókra gondolok, hanem bármi másra 90-től 22ig. Köszönöm a válaszokat!2022. jún. 12. 18:56
11/14 anonim válasza:
Suzuki Swift MK3,3 ajtós,klíma nélkül, öten le a Balatonra...na,az élmény!🤣
#10 mi volt a baj a 159-essel?🤔
12/14 anonim válasza:
Az Alfának borzasztó pattogós volt a futóműve, kicsi volt a lábtér, a belmagasság. 200 centi vagyok.
Az más kérdés, hogy egy idő után a váltó nem akarta bevenni a fokozatokat, a csomagtartó nem nyílt ki és a km óra nem működött. Előtte se akartam soha olasz autót, az az út megerősített ebben.
13/14 Vortrex válasza:
Én a Twingosat nem értem. Se motortere, se csomagtartója, de elöl ülve hatalmas beltere van, hátul meg melyik 3 ajtós autóban lehet kényelmesen elférni, őszintén..
14/14 anonim válasza:
Mi Fiat Cinquecento-val tettük meg a Bp. Balaton távot 5-en :D Hátul szoros, ölelkezős "barátságok" alakultak ki az úton :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!