Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autós oktató vagy egy...

Egy autós oktató vagy egy kamion/busz sofőr vezet jobban?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akinek több a tapasztalata a vezetésben. Ez független a munkakörtől.
2022. jún. 11. 10:57
 2/12 B2man ***** válasza:
100%
Nem az az igazi kérdés, hogy vezet, hanem hogy közlekedik!
2022. jún. 11. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Háztartást az autós oktató, mert ő többet van otthon
2022. jún. 11. 12:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt magad is gondolhatod hogy minél többet vezet valaki annál nagyobb lesz a gyakorlata.

Ha a kamionosnak van sok évi gyakorlata akkor az a jobb, ha nincs sűrűn balesete.

2022. jún. 11. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet egyértelműen megválaszolni, mindegyik munkakör nagy odafigyelést igényel.

A menetrendszerinti buszos általában olyan útvonalakon jár amiket jól ismer, kevés az új szituáció. Az autós oktatónak is megvannak a jól ismert útvonalai. A kamionos gyakran jár új útvonalakon ahol új forgalmi helyzetekkel találkozik amiket meg kell oldani.

2022. jún. 11. 12:35
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
pl amelyik többet vezet csúszós úton
2022. jún. 11. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

hogy melyik vezet jobban? Amikor keleteztem, a török buszvezetők voltak az utak királyai. Én csak cammogtam amikor Erzurum környéke tükörjég volt, még láncolva is nagy kaland volt(leállni nem volt értelme, mínusz 25 volt)..Irán szintén nagy kaland, Irakról nem is beszélve. Egy oktató nem találkozik olyan helyzetekkel, amikor lopják a gázolajad, vagy felvágják a ponyvát.

Persze a kérdés a vezetésre vonatkozott...nos egy kamionost, távolsági buszost, pláne ha Londonba is jár, nem lehet összemérni egy pesti oktatóval...ami nem jelenti azt, hogy az itteni oktató nem tudná azt megtenni Norvégiában, amit egy magyar kamionos...(vezetést, közlekedést, kresz ismeretet értem ez alatt)

2022. jún. 11. 13:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy oktató egyértelműen szabályosabban. De nem feltétlenül jobban. A kérdés az mit jelent, hogy “ jobban”?

Azért mert egy kamionos a szabályokat áthágva, rutinosan és jól vezet, még nem jobb egy jóval lassabb, de megfontolt és szabályos oktatói vezetőtől.

Egyébként korábbi vizsgabiztosommal találkoztam, aki vezetés közben mobilozott kisebb utcában. Ő is emberből van

2022. jún. 11. 23:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#8 Az én oktatóm csqk úgy száguldozik a városban, mikor ő vezet.🤷‍♂️
2022. jún. 12. 04:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy, hogy ki mennyi ideje vezet. Egy dolog a technikai tudás, egy másik a forgalmi rutin. Az ember sok mindent úgy tanul csak meg, hogy átéli, megtapasztalja.
2022. jún. 12. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!