Ha nincsen garazsam de egy fa alatt parkolok mindig ahol árnyék van az is hatásos?
Figyelt kérdés
Az autó színe miatt kérdezem, új auto és nem szeretném ha 4 év mulvara kikopna már a színe viszont sajnos eladó garázst nem igazán találok a környéken, bérelhetőt se. A fa alatt állok a ház előtt ahol csak reggelente süt rá kicsit a nap, de a reggeli napfény nem olyan erős meg mint mikor délután 40 fok van, hosszútavon ez is felér egy bealloval mondjuk?2022. jún. 9. 15:13
1/7 anonim válasza:
Hát, az UV sugárzás így is éri valamennyire. Plusz a fáról lehulló sok kosz, esetleg fanedv, madárürülék mind károsítja hosszú távon a fényezést.
2/7 anonim válasza:
Az a baj hogy a fáról meg sok genyo hullik rája és madarak is tanyáznak rajta. Nem feltétlenül jobb. Viszont egy jó fényezés 4év alatt nem kopik ki.
3/7 anonim válasza:
Ha normális festése van, akkor mindegy hova állsz. Nem fog kifakulni a fényezés.
Ha nincs, akkor is mindegy, mert ha vacak a fényezés, akkor mindegy hogy mennyire vigyázol rá.
Ha fa alá parkolsz készülj fel rá, hogy a tetvek teleszarják és állandóan takarítani kell, vagy a madarak teszik tiszteletüket és ugyancsak adott a feladat.
4/7 anonim válasza:
A madárürülék savas, amit nem igazán szeret a festék.
Hatásossága pedig nem téma vihar esetén.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonomm nektek!
2022. jún. 9. 15:29
6/7 anonim válasza:
Madarak letojják, fanedvek összezsírozzák, nagy vihar esetén faág letörhet, ráeshet, összetörheti. Szerintem jobb szabad ég alatt mint fa alatt.
7/7 anonim válasza:
Én a motromat egy ponyva alatt tartom, autóra is lehet kapni ilyen ponyvát, úgy tudom. Csak macerás minden nap leszedni felrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!