Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » DPF szoftveresen kiírva,...

DPF szoftveresen kiírva, viszont fizikálisan fent van Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Kilett írva A DPF szoftveresen plusz mellé az egr és kapott egy ecu remapot.

De fizikálisan a dpf az fent van a kocsin és nem lett kibelezve.

Későbbiekben gondot fog okozni? Ha nem szükséges akkor benne hagyom,viszont ha muszáj kibelezni akkor kikapom a helyéről. Tanácsot kérnék aki járt már így vagy aki érti nagyon a dolgát

2022. jún. 9. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy gondot fog okozni. Mivel ki van offolva így akkor sem fog jelezni ha eldugul, csak már a legvégén fogod észrevenni hogy nem akar menni a kocsi vagy akár le is áll. Sőt így biztos hogy el is fog dugulni pár héten belül, mert mivel ki van írva igy regenerálni sem fog tudni.
2022. jún. 9. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Eldugul.

Azt még megértem, hogy ilyen (hülye) logika van az EGR kiírás mögött, de a DPF regenerálást minek íratja ki valaki? A gáz mindenhogyan átmegy rajta. Ergó nem ér el semmit a kiírással az autót paramétereit nézve.

2022. jún. 9. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi ésszel... Szóval a szoftverből törlöd azt a részt, ami a DPF regenerálásáért felel, majd megkérdezed, hogy ez így jó-e? Nem, nem jó így... Gyakorlatilag ezzel garantáltad, hogy eltömődjön.

Kibelezés meg csodás ötlet, leglább műszakin megbukik a vackod

2022. jún. 9. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy gondot fog-e okozni? Csak napok-hetek kérdése. Ahogy előttem is írták, egyszer csak eldugul és kész.
2022. jún. 9. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag egy problémamentes autóból csináltál egy olyat, ami garantáltan el fog romlani. Nekem valahogy nem adja ki, de biztosan megérte.
2022. jún. 9. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Legvégül nem lett kiszedve. Csak előreleirtam hogymire számitsak ha igycsinálom

Kapott egy chippet és ennyi. Nincs füst se semmi

Megmaradt benne minden dpf és az egr is.

Koszonom mindenkinem

2022. jún. 9. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Mekkora szakértelemmel történhetett, ha olyan ember csinálta, aki ilyet megtesz.. 😅
aug. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!