A 206-os 1.4 vagy 1.6 benzines Peugeotok rendben vannak? Jó autók? Főleg a Kombik érdekelnek.
A kombinál a hátsó híd dupla meghibásodási lehetőség.
Torziós rugó, tűgörgőkkel.
Kombival sosem volt dolgom, 1.4-es benzines ferdehátúja volt az előző páromnak, én is mentem vele ide-oda. Fürge kis kocsi, de nagyon basic, nehogy azt hidd, hogy francia tehát kényelmes. Annyira kényelmes, mint bármelyik japán ilyen korú és méretű autó, 2005-ös VW Polo is volt akkor nálunk, annál például lényegesen rosszabb anyagokból építkezik, keményebb, kényelmetlenebb.
Viszont nagyon megbízható, bírja a strapát, és az 1.4-es benzines is kellően viszi - a kombi nem tudom fejből mennyivel nehezebb, de oda már lehet hogy kevés. Fogyasztása rendben van ezzel a motorral, én nehéz lábbal és főleg városban vezettem, 7 körül evett, vidéken 6 körüli értéket el lehetett érni. Összességében szerintem tök jó minimálautó, de ennél többet nem érdemes várni tőle - még úgy sem, hogy amivel nekem van tapasztalatom, az egy Roland Garros volt jól extrázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!