Mit kell ahhoz dolgoznom hogy egy M5 BMW-vel járhassak nap mint nap?
Figyelt kérdés
Nagyon durva gép... napi használatra.
Ismertek olyan embert aki ilyennel jár?
2010. szept. 18. 23:30
1/13 anonim válasza:
Az attól függ melyik M5-ről beszélünk...
2/13 anonim válasza:
Nem kell dolgoznod elég ha politikus vagy és eleget tudsz lopni :)
3/13 anonim válasza:
Ha nő vagy, tanulj meg jól furulyázni.
4/13 anonim válasza:
23.41 a helyi menőcsávók furikáznak leginkább ilyennel, nem hiszem, hogy sok közük van a politizáláshoz.
6/13 A kérdező kommentje:
Első válaszoló hogy érted?Mikre gondoltál?
Én nem sok M-es Bömöst látok az utakon,M5-ösből meg kifejezetten keveset.A múltkor egy huszonéves srácot láttam egy új M5-ben azt hittem rosszul látok.Ezért tettem fel a kérdést.
Mert sem megvenni nem olcsó,de fentartani meg pláne nem az!
Jó az hozzá tartozik az igazsághoz h nem otthon élek.
2010. szept. 19. 00:50
7/13 A kérdező kommentje:
Meg az is hozzátartozik az igazsághoz hogy jó nagy hülyeség a kérdés is.... mivel lehet sok lóvét keresni.. :))))
Csak ez az M5-tel közlekedés...hát ezen nem tudok túljutni :)))))
2010. szept. 19. 00:51
8/13 anonim válasza:
sok olyan meló van amivel annyit kereshetsz hogy egy ilyen kocsival járj. persze ez az életstílusodtól is függ, mert lehet hogy nem keresel túl sokat, de mégis minden pénzed a kocsiba ölöd, így lesz egy BMW-d, de másod nem.
10/13 anonim válasza:
Attól tartok elkéstél, csak nem akarsz most elkezdeni tanulni? Hacsak nem fogadod meg a furulyás jótanácsot, de akkor is nagyon bele kell húznod, nyomodban a konkurencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!