Daco Germany lengéscsillapító vélemény?
Ha Autodocon láttad, akkor hulladék fos.
Felejtsétek már el azt az oldalt. Hihetetlen, hogy emberek még mindig bedőlnek neki.
Még sosem hallottam róla.
Ha nem évente váltogatod az autóidat és emiatt nem csak fél évet kell hogy kibírjon, utána "úgyis eladod, szopjon vele a következő tulaj", akkor szerintem megéri normálisabbat venni. Még ha kicsit drágább is, ez nem olyan alkatrész, amit pár évente kell cserélgetni. Én Pl Sachs-ot vettem, az autómhoz a gyári beszállító is ez.
#3 Opel Astra H. A gond, hogy gyárilag elektronikus vezérlésű aktív csillapítók vannak az autó alatt (IDS+). Na mutass nekem ebből más, utángyártott márkát! Szerintem nem fogsz tudni. Mert nem létezik.
Sima szokványos lengéscsillapítóból mennyi az árkülönbség egy középkategóriáshoz képest? 5000Ft?! Nem egy-két évre veszi az ember. Az autó fenntartási költségeihez képest nem egy horror felár. Ezért sem ezen spórolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!