Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem fúj levegőt az...

Miért nem fúj levegőt az utastérbe az autó?

Figyelt kérdés

Csak a középkonzolnál van ez a probléma, a kocsi két szélén és alul is rendesen jön a levegő, de közepén szinte semmi.

Én arra tippelnék, hogy eldugult, mert nagyon sok levél került a levélrács alá. Az előző tulaj rosszul tette fel...

Viszont, ha tényleg eldugult, akkor ezt hogyan lehetne kitakarítani? Nem vagyok nagy autó szaki.

2002 Accent, klíma nincs, szóval most ez nem probléma, viszont jó lenne megoldani.

Köszönöm előre is válaszokat!

2022. jún. 4. 16:29
 1/8 A kérdező kommentje:
A levélrács már meg lett igazítva és ki lett takaritva alóla a rengeteg levél és sár.
2022. jún. 4. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem valószínű, hogy kintről származó dugulás lenne, mert a levegő az utastérbe a ventilátoron keresztül megy és pl. a levelek jó nagy zajt csaptak volna a ventilátornál. A pollenszűrőről nem is beszélve, ami pont azért létezik, hogy ezeket felfogja, még a ventilátor előtt.

Én inkább arra tippelnék, hogy a belső szerkezet elöregedett és eltört és hiába tekergeted a gombot, zárva marad a nyílás.

2022. jún. 4. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Jaa értem értem. Köszönöm a segítséget. Akkor ebből lehet szerelő lesz majd.
2022. jún. 4. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:
És akkor hogy lehet az - most jutott eszembe - hogy többször is egész leveleket fúj be a ventilátor az utastérben? (Azokat a keskeny, fűzfa levél szerűeket) Ahányszor rá kapcsolok, egy egész levél biztosan kijön.
2022. jún. 4. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor vagy nem jó a pollenszűrő vagy tényleg tele van levéllel mert nem volt jó a pollenszűrő. A lényeg hogy vedd ki a pollenszűrőt és nézz rá mi a helyzet ott. Valószínűleg cserélni kell és lehet hogy a középkonzol mechanikát is. Azt bontóból tudsz szerezni.
2022. jún. 4. 22:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen. Megnézem akkor a pollenszűrőt is.
2022. jún. 5. 13:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem egyébként a pollenszűrőt, de gyárilag nincs az autóban. Ha jól tudtam meg, akkor csak azokban van, amik légkondisak. Az enyém nem az.
2022. jún. 11. 12:19
 8/8 anonim válasza:
2003-as 1.4-es Renault Thaliam van. Kiderül, hogy az enyémben sincs pollenszűrő, pedig klíma van. Nekem ugyanez a problémám. A szélvédőre és a 2 ablakra áramlik a levegő, ugyanakkor középen semmi nem jön.
2023. márc. 24. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!