Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lesz a benzin árával?

Mi lesz a benzin árával?

Figyelt kérdés
Oké hogy most stop van, de ha nem lesz? 700 ft a 95-ös,júliusban jön a co2 kibocsátás végett a drágulás.. Nyakunkon az euro 7..ez nem lejjebb lesz a 700 tól hanem még több.. A villanyautó megfizethetetlen.. A hibrid is és az sem eszik kevesebb benzint.. Busszal nem tudok eljutni a munkahelyemre..a fizetések nem emelkednek a kiadásokkal párhuzamban.. Mi lesz a kiút?

#Co2, euro7, drágulások, emelkedő kiadások,
2022. jún. 3. 18:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
#10 Jólvan na, ITGuy mindig csak kötözködni jár ide, értelmes hozzászólást ritkán olvasni tőle.
2022. jún. 3. 19:03
 12/26 Japán Gulyás ***** válasza:
29%

Az a kiút, hogy nem mégy annyit sétakocsikázni meg átgondolod, hogy biztos nem tudsz-e busszal eljutni a munkahelyedre. Lehet, hogy el tudsz, csak 20 percet kéne várnod a csatlakozásra meg cigányok, nyuggerek és hangos kisgyerekek is ülnek a járaton akiknek társasága neked derogál ezért inkább azt mondod, hogy nem tudsz. A II. világháború után milliók jártak Budapestre, s nem autóval meg nem az agglomerációból, hanem Borsodból meg Szabolcsból fekete vonatokon. Ha nekik nem volt probléma akkor talán te is tudsz változtatni az életmódodon.

Sajnálom, tudom hogy azt szeretted volna hallani, hogy feltaláljuk a hungarobenzint ami a levegőből nyeri ki és cseppfolyósítja az energiát és ingyen lesz, de a dolgok jelenlegi állása szerint ezt a kereslet-kínálati egyensúlytalanságot hosszú távon semmiképp nem az árcsökkenés fogja feloldani: túl torkos a világ az olaj pedig véges, nem fog jutni mindenkinek.

2022. jún. 3. 19:03
 13/26 anonim ***** válasza:
17%
A kovid, meg a háború. Már mindenről ez a 2 dolog tehet...😄
2022. jún. 3. 19:05
 14/26 anonim ***** válasza:
29%
Amíg hozzá nem értő zöldek okoskodhatnak, mindenféle mérnöki tudás nélkül, addig bele kell ebbe törődni, hogy ez lesz a tendencia. Az autózás elérhetetlen dolog lesz.
2022. jún. 3. 19:08
 15/26 anonim ***** válasza:
21%
#13 Mert erről valóban ez, ez emeli ennyire az árakat. Az infláció már csak hab a tortán.
2022. jún. 3. 19:09
 16/26 anonim ***** válasza:
15%
15. Igen, ez az ürügy. De tegyük a szívünkbe a kezünket, hogy közvetetten a pénzéhes bagázsnak köszönhető ez az egész, globálisan is, akik 2 éven keresztül lehetelnítették az embereket.
2022. jún. 3. 19:19
 17/26 anonim ***** válasza:
15%
De annyi szent, jól leplezik magukat...
2022. jún. 3. 19:19
 18/26 anonim ***** válasza:
5%
#16 Pedig valóban így van, ez csak gazdaságpolitika. A kovid alatt nem volt akkora kereslet a kőolajra plusz bíztak az elektromos autózásban így vissza vették a termelést. Utána viszont nem növelték a termelést a kereslet viszont nőtt, ezért az ár ment feljebb. Az elmúlt 1 évben meg az oroszok amúgy is emelték a világpiaci árat.
2022. jún. 3. 19:47
 19/26 anonim ***** válasza:
17%
#16 Ha értenél a piacgazdasághoz nem írnál ekkora marhaságot.....kereslet-kínálat az egész ahogy előttem írták
2022. jún. 3. 19:48
 20/26 anonim ***** válasza:
44%

Az lesz mint a 60-as, 70-es években: luxus lesz az autózás, nem a hétköznapi emberek tevékenysége. A munkába járást akkor is megoldották az emberek, most is meg fogják. Legfeljebb kevesebbet ingáznak, kevesebb fizetésért.

Ha ez megnyugtat, én tavasszal mondtam le egy sokkal jobban fizető állást, pont ezért. Ingáznom kellett volna, mert elköltözni nem akartam. Az eddigi 400-500Ft-os üzemanyag árakkal még megérte volna, de a 800-1000Ft-ossal már nem. Így amennyivel többet keresnék, azt elhordanám a kútra. Nekem is van egy mérnöki MSc diplomám, nyelvvizsgám, több, mint egy évtizedes munkatapasztalatom. Cserébe pár ezer forinttal keresek többet mint egy frissen végzett szakmunkás. Egy 18 éves bolti eladó többet keres nálam. A "bűnöm", hogy olyan helyen van a házam, ahol nincs igazán ipar és nem szívesen adnék fel mindent, azaz nem költöznék csak ha tényleg minden kötél szakad. Továbbá szeretem a hivatásomat. Nem azért tanultam az állam pénzén, hogy árufeltöltő legyek, még ha többet is keresnék.

2022. jún. 3. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!