Kinyomott kuplungnál menet kozbe miert nem esik le az alapjárat? Normál esetben 750-800ra lekellene esnie..1900on áll és nagyon lassan esik le, es akkor sem a normal alapjaratra hanem 1000korulire
Ecu reset utan teljesen jo volt ket napig (saruk le) majd amikor leallitottam melegen majd ujrainditottam(tankolas) ezt produkalta megint. Ha nap vegen allitom le az autot es csak masnap megyek vele akkor jo minden de ha melegen inditom akkor ezt produkalja
Szoval kinyomtam menet kozbe a kuplugot es leesett 750-800ra es stabil volt megallasnal is egyszerre leesett kinyomott kuplungal es tarotta stabilan
"Kinyomott kuplungnál menet kozbe miert nem esik le az alapjárat?"
Ahogy 3-as is írta, a váltás megkönnyítése miatt egyes autók 1-2 másodpercig tartják a fordulatot. Ennél hosszabb idő már szabályozási problémát jelent.
Mozgó autónál, kinyomott kuplunggal az 1000 körüli alapjárat egy biztonsági intézkedés. Hogy ne álljon le a motor, mert akkor megszünne a hidraulikus kormányrásegítés és egy-két fékezés után a fékszervo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!