Első generációs Toyota Yaris 1,4 D-4D-vel mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Első sorban 50 km-es ingázáshoz keresek olyan autót, aminek a lehető legkisebb az üzemeltetési költsége.
Elsősorban (ex)tulajok válaszai érdekelnének.
Mennyit költöttek rá, mennyit fogyaszt... Stb.
2022. jún. 2. 20:03
1/7 anonim válasza:
Van a haztartasban.
Rozsda szereti erre oda kell figyelni. Motorikusan jónak tűnik, 5 l körül eszik. Viszont lomha, nagyon.
Ha utóbbival kiegyezel, vidám kisautó.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mindegy mennyivel megy. A 90 gondolom nem gond neki. Az is mindegy hogy néz ki. A busznál jobb.
2022. jún. 2. 20:54
3/7 anonim válasza:
Tudja a 130-at is... alacsony költségekkel járó kisautó, de mivel turbós, van benne rizikó.
4/7 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is, hogy amit megspórolok az üzemanyagon, azt ráköltöm például a turbóra. Ezért gondoltam a Toyotára, hátha ez megbízhatóbb, mint a többi. Bár úgy tudom Franciaországban csinálják, és japánban szerelik össze ezeket a motorokat.
2022. jún. 2. 21:24
5/7 anonim válasza:
Nem rizikósabb, mint egy szívóbenzines, annál is előfordulhat egy olajfogyasztás, amit több százezer ft megjavíttatni. Ha át van nézetve rendesen megvétel ELŐTT, akkor nem nagyon lehet vele baj szerintem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez bíztató.
2022. jún. 3. 10:44
7/7 anonim válasza:
Első generációsban még nem volt részecskeszűrő. A 2. szériában volt már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!