Az emberek jelentős része miért nem tud parkolni?
Van aki azért nem, amiért vezetni sem. Nem tudja hol a kocsija eleje, vége. Plusz marhára fogalma nincs, hogy működik az autó, nem érti a kezelését. És nem tudja a parkolás "lépéseit". Mert hogy 99% arról szól, hogy megnézed beférsz-e és ha igen akkor a fix lépéseket követve beteszed a kocsit.
Van az átmenet, aki már nagyjából tud parkolni, de nem szarakodik azzal, hogy esetleg igazítson rajta 1-2 lépésből.
Meg van a másik véglet aki kifejezetten le is szarja.
Béna, vagy hanyag? Nagy különbség.
Akinek nincs tolatóradar v kamera, az azert egy buta középső tükörrel megszenvedhet egy nagyobbacska szedánnal ám.
Nem tanitják és nem gyakoroltatják.
DE ha tanitják is olyan hülyeséget tanitanak hogy úgy nem is lehet megtanulni.
Olvastam már itt is hogy amikor a tükörbe ezt vagy azt látod akkor teljesen alákell szedni a kormányt.
Hát én már tudok tolatni tükörből is , de ilyen instukció után biztos nem tudnék sehová be tolatni.
Azt vettem észre, hogy nagyon sokan egyszerűen NEM IS AKARNAK olyan szituációba keveredni, ahol gondolkodni és cselekedni kell.
Gyakran az a válasz, hogy "oda nem fér be" vagy "nekem nincs időm/kedvem tolatgatni".
Valahogy megszerzik a jogosítványt, aztán atöbbi már nem is érdekes,
Ha szűk a hely....továbbmegy vagy szemrebbenés nélkül megáll az út közepén.
Esetleg szól a férjnek, a nagyfiúnak, akik majd elteszik az útból és/vagy beállnak a garázsba.
Ez van..........
Nem friss jogosítvánnyal, több mint 20 éves hivatásos sofőr múlttal úgy gondolom ha akarok tudok parkolni, nem is lenne megerőltető szépen beállni egy parkolóhelyre.
Sajnos a jelenlegi autómon nincs rükverc, így parasztparkolö stílust alkalmazom, hogy ne kelljen tologatni az autót.
Sajnos a jelenlegi autómon nincs rükverc
?!
#7!
ez is egy magyarázat, csak elég nehezen hihető. :)
Valamit nagyon benéztél öreg. Nincs rükverc az autón. Ma is megérte felkelni :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!