Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Japán vagy német autó?

Japán vagy német autó?

Figyelt kérdés

Általánosságban arra vagyok kíváncsi hogy melyik országban gyártott autót vennétek, márkáktól függetlenül!

(Csak ebből a kettőből válassz!)

Tapasztalatokat lehet írni hogy miért azt.

Én a Japánra esküszöm!!! És ezt úgy mondom hogy volt német autóm is...

DE CSAK JAPÁN! Azok autók!

2010. szept. 18. 19:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Golf gti-m van. Ha nem az lenne,akkor civicem lenne,vagy valami hasonló kis méregzsák:)Tehát nekem mindegy,hogy hol gyártják,ami jó az jó:)
2010. szept. 19. 09:45
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

Kiegészíteném a válaszom amúgy annyival, hogy főleg a németek, de még a japánok is eléggé elszálltak az áraikkal.

Emlékszem, hogy mikor vettem a kocsim (Cee'd SW) 4.3 millióért már volt benne igazából minden, és akkor a Golf Variant volt 4,6 millió. A Focus kombi meg 4.5. És ezek fapadosak. A japánok meg gőzöm sincs mit csináltak(nak), hiszen nincs alsó-közepes kombijuk.

De most is 4,6 egy alap Astra, meg egy alap Golf. Ismét a KIA Cee'd-él maradva 3,3-nál indul, 5 millióért pedig fullos 1.6 benzint kapsz.

2010. szept. 19. 10:05
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
1iket sem,irreálisan drága mind2ő.
2010. szept. 19. 13:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem mindenkinek más válik be. Találkoztam már olyannal akinek az WV pl nem igazán vált be. De olyannal is akinek a Mazda nem. Van olyan is akinek egyik sem, de vásárolt egy Hyundai ami igen. Szerintem ez szimplán mázli kérdése is. Mindenből ki lehet fogni jót is rosszat is. Meg aztán sok múlik az erőforrás fajtáján. Diesel-ben(WV) picit jobbak a németek. Benzinesben a japán a király(Honda). Bár ez nagyon márkafüggő. De ha olcsóbb kocsiban gondolkodik az ember inkább japó. Valamivel kisebb az esélye, hogy rosszat fogsz ki.
2012. szept. 2. 15:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Na ez egy igazán kiváló kérdés. Szerintem a világ két legjobb autóit gyártó országa. Mindegyik nemzet autóit szeretem. Sajna még nincs saját autóm, de csakis japán és német autók közt gondolkodom ha eljutok odáig, hogy vásároljak. Németeknél főleg a BMW 316i régebbi típusait szoktam nézegetni. Japánoknál már szélesebb palettát szoktam nézegetni. Honda Civic szintén régebbi kiadásai nagyon tetszenek valamint a Mitsubishi Carismák vagy a Mazda 323-asok és Toyota Corollák. Talán kicsit a japán kocsikat jobban preferálom olyan 55-45 lehet az eltolódás a japcsik részére, de ez elenyésző. Mindkét nemzet kiválóan építi meg az autóit és valóban nagy igazság az amit írtak régebben. Ha a német precizitás és a japán csúcstechnológia egyesülne akkor megszületne a tökéletes autó. :)
2013. aug. 23. 21:03
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Aki azt mondja hogy a honda NSX az jó sport autó a 300 lóerejével akkor nézd meg a BMW m3 e46 343lóerő akkor melyik az erősebb ? mellesleg nézzetek már meg megbízhatósági listákat 9-ből 8 helyen a németek nyertek egyedül a mini autók kategóriájában nem lettek elsők

tehát csakis Német autó mert az autó

de ahogy egy mondás mondja Német autó Japán kard ennyi

2014. ápr. 5. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

ja és hogy azok a japán autók már nem is japánok hanem Angliában gyártják őket ehez képest a németek max kis autókat visznek külföldre gyártani nem ugy mint a japánok hogy törökbe angliában meg az isten tudja hogy hol...

ja és tesék itt van pár link arról hogy a német autók jobbak

[link] .egyszer

2 szer:

a japán autók esnek :D csicskák

[link]

szerintem ennyi elég is arról hogy melyik a jobb autó

2014. ápr. 5. 12:52
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Sok csicska irigy Japán autós még itt írkáljátok hogy a BMW így a legszarabb úgy a legszarabb oszt ha kicsit is értenétek hozzá tudnátok hogy a BMW és az Audi gyártja a legjobb Dízel motorokat utána a Merci és ugye itt írjátok a turbó hibákat a mi BMW-nk be meg érdekes 300 ezer km és semmi baja minden fúl gyári rajta de nem baj ...ismerősőm meg szidja a japán fostalicskáját hogy csak a szervízben áll folyamatosan és látszik is a sok japán autós itt osztja az észt mert ugye ahelyet hogy vezetnének a szervizbe áll az autó (mellesleg nézétek már meg hogy a németek japánban is nővelik az autóiknak az eladásait ...)

kérem szépen akkor miről beszélünk ??? amúgy a 2 közül a Német autó de francia is jobb mint a japán szutyok

2014. ápr. 5. 18:04
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
Elmondom neked uccsó. Hogy az összes merci és audi itt készül.
2014. ápr. 19. 19:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Na meg tegye fel a Német magának az autóját 10 millókért. Ha egy Toyota Avensis d4d-t sokkal olcsóbban kihozol. Mert azért akkora minőségbeli külömbség nincs.
2014. ápr. 19. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!