Japán vagy német autó?
Általánosságban arra vagyok kíváncsi hogy melyik országban gyártott autót vennétek, márkáktól függetlenül!
(Csak ebből a kettőből válassz!)
Tapasztalatokat lehet írni hogy miért azt.
Én a Japánra esküszöm!!! És ezt úgy mondom hogy volt német autóm is...
DE CSAK JAPÁN! Azok autók!
Kiegészíteném a válaszom amúgy annyival, hogy főleg a németek, de még a japánok is eléggé elszálltak az áraikkal.
Emlékszem, hogy mikor vettem a kocsim (Cee'd SW) 4.3 millióért már volt benne igazából minden, és akkor a Golf Variant volt 4,6 millió. A Focus kombi meg 4.5. És ezek fapadosak. A japánok meg gőzöm sincs mit csináltak(nak), hiszen nincs alsó-közepes kombijuk.
De most is 4,6 egy alap Astra, meg egy alap Golf. Ismét a KIA Cee'd-él maradva 3,3-nál indul, 5 millióért pedig fullos 1.6 benzint kapsz.
Aki azt mondja hogy a honda NSX az jó sport autó a 300 lóerejével akkor nézd meg a BMW m3 e46 343lóerő akkor melyik az erősebb ? mellesleg nézzetek már meg megbízhatósági listákat 9-ből 8 helyen a németek nyertek egyedül a mini autók kategóriájában nem lettek elsők
tehát csakis Német autó mert az autó
de ahogy egy mondás mondja Német autó Japán kard ennyi
ja és hogy azok a japán autók már nem is japánok hanem Angliában gyártják őket ehez képest a németek max kis autókat visznek külföldre gyártani nem ugy mint a japánok hogy törökbe angliában meg az isten tudja hogy hol...
ja és tesék itt van pár link arról hogy a német autók jobbak
[link] .egyszer
2 szer:
a japán autók esnek :D csicskák
szerintem ennyi elég is arról hogy melyik a jobb autó
Sok csicska irigy Japán autós még itt írkáljátok hogy a BMW így a legszarabb úgy a legszarabb oszt ha kicsit is értenétek hozzá tudnátok hogy a BMW és az Audi gyártja a legjobb Dízel motorokat utána a Merci és ugye itt írjátok a turbó hibákat a mi BMW-nk be meg érdekes 300 ezer km és semmi baja minden fúl gyári rajta de nem baj ...ismerősőm meg szidja a japán fostalicskáját hogy csak a szervízben áll folyamatosan és látszik is a sok japán autós itt osztja az észt mert ugye ahelyet hogy vezetnének a szervizbe áll az autó (mellesleg nézétek már meg hogy a németek japánban is nővelik az autóiknak az eladásait ...)
kérem szépen akkor miről beszélünk ??? amúgy a 2 közül a Német autó de francia is jobb mint a japán szutyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!