Ha új alufelnit veszek a kocsimra, nagyobb méretűt, akkor honnan tudom, hogy arra milyen méretű abroncsot kell vennem?
Figyelt kérdés
16 colos felniket cserélnék 18 colosra, ahol venném az alufelnit, ott lehet gépjármű típusra szűrni, tehát az alufelni elméletileg kompatibilis lesz.
Viszont azt honnan tudom meg, hogy a választott alufelnihez milyen méretű abroncsokat vegyek?
2022. máj. 31. 11:45
1/6 anonim válasza:
Megnézed, hogy egyáltalán létezik-e olyan váltóméret.
2/6 anonim válasza:
Vagy kiszámolod a váltóméretet, vagy rákeresel a neten. Esetleg felütöd az autód kezelési útmutatóját és megnézed, hogy 18"-osban mi az ajánlott gyári méret.
3/6 anonim válasza:
Megnézed a kézikönyvben, vagy a tanksapkában, hogy mi az autó eredeti mérete 18"-ban. Vagy nézel egy váltóméret kalkulátort.
4/6 anonim válasza:
Itt tudsz gumiméretet nézni
5/6 anonim válasza:
Arra szinte peres gumi megy.
Váltóméret kalkulátor megmondja
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, hasznosak voltak. (Végül felni felújítás mellett döntöttem, pénztárcakímélő és nem degradál 16 colos felnivel közlekedni.)
2022. jún. 4. 18:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!