Mi a véleményetek az Mz Etz 125-ről?
Figyelt kérdés
A Simsonomat akarom lecserélni mert,most szereztem meg a jogosítványt.2010. szept. 18. 17:44
1/7 anonim válasza:
ha simsonod volt, jó választás.
2/7 anonim válasza:
Nagyon jó választás! Nekem 150-es van. Olcsó hozzá minden, jól húz, és ha esetleg valami baja van, könnyű javítani. (Bár én már kinőttem.)
3/7 anonim válasza:
nekem eddig még semmi panaszom nem volt rá
4/7 anonim válasza:
Jól nézz szét,sok az agyonszerelt de kikozmetikázott példány egy gyári állapotú ritka mint a fehér holló.
Nekem volt mind2ő (125,150)
5/7 anonim válasza:
éncsak 1 et tudok mondani ami simsonra vespara mz re meg a pannóniára is igaz:
ha 25 évet kibírt gond nélkül akkor miért lenne rossz?
am sztem simo után ku rvajo választás
6/7 anonim válasza:
nagyon jó választás, de jól nézd meg milyet veszel, és nem árt ha van valaki az ismerőseid között aki ért hozzá, akitől tanulhatod a szerelését, . Nem nehéz szerelni, hiszen egyszerű szerkezet (ezt gondolom a simson-nál is tapasztaltad), alkatrész nagyon olcsó hozzá
sok sikert hozzá :)
7/7 anonim válasza:
Elpusztíthatatlan,kortalan motor.Olcsó az alkatrész és egyszerű mint a facsipesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!