Vasárnap jár le a forgalmi engedélyem. Mennyi a türelmi idő? Egyáltalán van olyan?
Azt tudom, hogy covid helyzetre már nem lehet hivatkozni, mivel van ügyintézés.
Viszont lakatolni kell és nem úgy jött ki a lépés, hogy kész legyen időre. A forgalmi lejárta után tudnak csak hozzá kezdeni.
Azért nem jár bünti, ha csak a forgalmi lejárta után viszed vizsgára.
A közlekedésben nem vehet részt a járgány érvényes forgalmi nélkül, de anélkül is ácsoroghat az esőben, szerviz udvaron,.....
Amikor eljöve az ideje a vizsgának, akkor kertek alatt elsurransz közeli vizsgaállomásra. Engem kb. 10 évente egyszer szokott ellenőrízni rendőr a forgalomban. Ölíg kicsi az esély, hogy egy kamerával, számítógéppel felszerelt meseautó pont akkor bekúszik mögéd.
"Kedves" #10-es válaszoló!
Nem szokásom utolsó pillanatban beesni a műszaki vizsgára és szarrágó sem vagyok hogy sajnáljam azt a huszonezer Ft-ot.
Értelmező olvasásból gondolom anno megbuktál...
De segítek. Hát-ha.:
Most vettem a kocsit! Átírattam és ezen felül is költöttem rá. Nemrég derült ki, hogy a vizsgához még lakatolni is kell, de a lakatosom nem ér rá csettintésre, csak miután lejárt a műszakim.
Értelmező olvasásból gondolom anno megbuktál..
Úgy látom nem sikerült értelmezned, Mr. Pató Pál úr. Az ilyenektől ne vegyen senki autót, köz és önveszélyes barmok. Gyalogolj inkább.Autópályán, keresztben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!