Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vasárnap jár le a forgalmi...

Vasárnap jár le a forgalmi engedélyem. Mennyi a türelmi idő? Egyáltalán van olyan?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy covid helyzetre már nem lehet hivatkozni, mivel van ügyintézés.

Viszont lakatolni kell és nem úgy jött ki a lépés, hogy kész legyen időre. A forgalmi lejárta után tudnak csak hozzá kezdeni.

2022. máj. 27. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

Azért nem jár bünti, ha csak a forgalmi lejárta után viszed vizsgára.

A közlekedésben nem vehet részt a járgány érvényes forgalmi nélkül, de anélkül is ácsoroghat az esőben, szerviz udvaron,.....

Amikor eljöve az ideje a vizsgának, akkor kertek alatt elsurransz közeli vizsgaállomásra. Engem kb. 10 évente egyszer szokott ellenőrízni rendőr a forgalomban. Ölíg kicsi az esély, hogy egy kamerával, számítógéppel felszerelt meseautó pont akkor bekúszik mögéd.

2022. máj. 28. 15:57
 12/13 A kérdező kommentje:

"Kedves" #10-es válaszoló!

Nem szokásom utolsó pillanatban beesni a műszaki vizsgára és szarrágó sem vagyok hogy sajnáljam azt a huszonezer Ft-ot.

Értelmező olvasásból gondolom anno megbuktál...

De segítek. Hát-ha.:

Most vettem a kocsit! Átírattam és ezen felül is költöttem rá. Nemrég derült ki, hogy a vizsgához még lakatolni is kell, de a lakatosom nem ér rá csettintésre, csak miután lejárt a műszakim.

2022. máj. 30. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Értelmező olvasásból gondolom anno megbuktál..

Úgy látom nem sikerült értelmezned, Mr. Pató Pál úr. Az ilyenektől ne vegyen senki autót, köz és önveszélyes barmok. Gyalogolj inkább.Autópályán, keresztben.

2022. máj. 30. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!