A kismotorok most ,hogy tankolhatnak?
Figyelt kérdés
Ugye van most ez az új szabály, h külföldiek 720-ert, magyarok 480-ert tankolhatnak. Ez most kismotornal, hogy van, ugye nincs rendszám rajta. Hogy állapítják meg?2022. máj. 27. 21:31
11/28 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos drágábban fogok tankolni. Köszönöm mindenkinek.
2022. máj. 28. 08:29
12/28 anonim válasza:
#9 Mi lenne tisztázva? Tisztázva van hogy csak magyar forgalmival rendelkező gépjárművek tankolhatnak 480-ért. Ha a motornak nincs forgalmija akkor piaci áron.
13/28 anonim válasza:
Tegnap tankoltam 480-ért. Nem teljesen hülyék a kutasok sem.
14/28 anonim válasza:
#13 3 nap haladékot kaptak a kutak.
15/28 anonim válasza:
Három nap múlva sem fognak forgalmit kérni egy robogóra.
16/28 anonim válasza:
A kétütemű motorhoz eddig is a 100-as prémium üzemanyagot lehetett csak tankolni.
17/28 anonim válasza:
#12 A törvény lesz tisztázva, mert nem egyértelmű. A cél az volt, hogy a magyarok tankolhassan 480-ért, de kiderült, hogy hiányos, ezért korrigálni fogják várhatóan. De nyugodtan pontozzatok le, végülis csak erről beszél mindenki napok óta...
18/28 anonim válasza:
13-as vagyok.
Ma is tankoltam 480-ért robogóba, hűha. Lássatok csodát.
19/28 anonim válasza:
#18 Ja, hogy találtál egy rendes kutast aki be csukta az egyik szemét mikor megtankoltad s bemutattad a forgalmit. Örülj neki, ha éppen látja egy navos nem köszönöd meg sem te sem a kutas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!