Dacia Sandero vagy Mitsubishi Space Star?
Sziasztok!
Átírással, cascoval, első éves biztosítással (Ezek kb 300 körül lesznek) együtt 3 millió forint a határ (tehát 2,7 a kocsira), amiért autót szeretnék venni. Kezdő vezető vagyok, többet nem szánnék rá, következő autónak szeretnék majd komolyabbat.
Napi 25 km lenne a dolga a fővárosban, esetleg hétvégente egy-egy belföldi kirándulás, évente-két évente egy hosszabb út, (1-2000 km).
4 évesnél nem szeretnék idősebb autót, és 6-80.000 kmnél sem szeretném, hogy több legyen benne, plusz klíma elvárás lenne.
Tudom, hogy ezek a paraméterek mellett csak a címben említett két autót kaphatom meg nagyjából.
Laikus vagyok, nem értem az autókhoz, ezért szeretnék segítséget kérni.
Mennyire lehet alkatrészt kapni a Space Starhoz itthon (van olyan rokon, aki szerelni tudja az autókat, ha kell), mennyi változott a Dacia a régi "ótvar, trágya, román szrhoz" képest?
Segítenétek, merre induljak, mivel járok jobban?
Előre is köszi a normális válaszokat.
Kedves utolsó!
Köszönöm a videót, azonban amit én nézek típus nem ilyen felszereltséggel van, 1.0 motor, 2018-as, fapados műszerfallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!