Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dacia Sandero vagy Mitsubishi...

Dacia Sandero vagy Mitsubishi Space Star?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Átírással, cascoval, első éves biztosítással (Ezek kb 300 körül lesznek) együtt 3 millió forint a határ (tehát 2,7 a kocsira), amiért autót szeretnék venni. Kezdő vezető vagyok, többet nem szánnék rá, következő autónak szeretnék majd komolyabbat.

Napi 25 km lenne a dolga a fővárosban, esetleg hétvégente egy-egy belföldi kirándulás, évente-két évente egy hosszabb út, (1-2000 km).

4 évesnél nem szeretnék idősebb autót, és 6-80.000 kmnél sem szeretném, hogy több legyen benne, plusz klíma elvárás lenne.

Tudom, hogy ezek a paraméterek mellett csak a címben említett két autót kaphatom meg nagyjából.

Laikus vagyok, nem értem az autókhoz, ezért szeretnék segítséget kérni.

Mennyire lehet alkatrészt kapni a Space Starhoz itthon (van olyan rokon, aki szerelni tudja az autókat, ha kell), mennyi változott a Dacia a régi "ótvar, trágya, román szrhoz" képest?

Segítenétek, merre induljak, mivel járok jobban?

Előre is köszi a normális válaszokat.

2022. máj. 25. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A mai Daciák lényegében olcsó(bb), egyszerű(bb) Renault-k. A 2018-as Sanderóban - mivel minden autóban kötelező - vannak első és oldallégzsákok, illetve menetstabilizáló rendszerrel is rendelkezik. Némelyik egész jól felszerelt (Arctic), mások fapadosabbak. A legelterjedtebb motor az 1000 köbcentis, 73 lóerős. Városban biztosan elég, de nem egy erőművész. Viszonylag tágas autó, kisebb családok számára is megfelelő. A Space Star eggyel lejjebb játszik, de nem ismerem.
2022. máj. 25. 10:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2022. máj. 25. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Mitsubishivel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de a Dacia minősége egy rakás sz*r. Múltkor ültem egyben, és nem hittem el hogy manapság léteznek ilyen autók.
2022. máj. 25. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem Dacia Sanderóm van, én elégedett vagyok vele. Nyilván nem egy versenyautó, de kategóriájában szerintem teljesen megfelelő. Nagyobb autókhoz képest persze gyengébb a motorja, de szerintem sok függ a vezetési képességektől is, én nem érzem azt, hogy "le lennék szorítva" az útról. Klíma mellett érezhetően lomhábban gyorsul, de hát van benne sebességváltó, használni kell.
2022. máj. 25. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Mitsubishi Space Star jobb választás.

https://www.youtube.com/watch?v=EwgliwHmHQY&t=1402s

2022. máj. 25. 12:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm a videót, azonban amit én nézek típus nem ilyen felszereltséggel van, 1.0 motor, 2018-as, fapados műszerfallal.

[link]

2022. máj. 25. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem lehet egy lapon említeni a kettőt.
2022. máj. 25. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
micubisi egyértelműen!!!!
2022. máj. 25. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!