Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Napi első elindulás előtti...

Napi első elindulás előtti ellenőrzés motornál?

Figyelt kérdés

rutin vizsga előtt kötelező nagy sztenderre rakni a motort az ellenőrzés elvégzése közben? le tudom ellenőrizni nélküle, oldalsztenderen + ha utána ráülök és úgy teszem egyenesbe (pl. a kormány ellenőrzése miatt)

nem mutatta meg az oktatóm hogy kell, a vizsgán már nem ő lesz ott, soha nem tettem nagy sztenderre még motort, és a sajátomon nincs. gondoltam ha nem muszáj nem ott fogom életemben először kipróbálni, hogyan kell.

2022. máj. 24. 10:41
 1/1 anonim ***** válasza:

próba szerencse. Körbejárod, úgy csinálsz mintha marhára ellenőriznéd, aztán ha szólnak, hogy húzd állványra, akkor nincs mit tenni, (de elég az oldaltámasz)..megpróbálod(szerintem nem kell)..nem szarakodnak, ha nem defektes amkerék, megvan a rendszám, és jó a világítás, akkor mehetsz..a többi menet közben..

Járj szerencsével

2022. máj. 24. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!