Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Wagon R Plus mennyire tágas,...

Wagon R Plus mennyire tágas, és kényelmes belülről?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%

Wagon R Plus nem tágas, és nem kényelmes belülről, na meg borulós nagyon.

Wagon R Plus ezért is adják csokiér vagy ostyáért.

Ha tágas, és kényelmest akarsz akkor TOYOTA Corolla Verso a jó választás.

TOYOTA Corolla Verso 1.8 Linea Sol

[link]

TOYOTA Corolla Verso 1.6 Linea Terra

[link]

TOYOTA Corolla Verso 2.0 D-4D Linea Sol

[link]

2022. máj. 22. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:

"Wagon R Plus nem tágas, és nem kényelmes belülről, na meg borulós nagyon."

Öt évig volt WagonR-em, egyszer sem borult fel. Igazság szeriont még nem is hallottam olyant hogy egy felborult volna.

Kérdező:

Attól függ mire akarod használni.

Nekünk, a párommal ketten, városi szaladgálósnak tökéletes volt. Kényelmes, magas üléspozíció, belül kellően széles. A hátsó ülések lehajthatóak, síkban - hűtőt és tűzhelyet is gond nélkül hoztam haza vele.

2022. máj. 22. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
182cm vagyok, volt pár évig, nekem az az egyik legkényelmesebb autó amiben ültem! Gyuláig vígan elücsörögtem benne hátul is kényelmesen, az A6-ból meg úgy szálltam ki mint egy nyomorék és úgy is éreztem magam. Rettentő kényelmes a ki- és beszállás is. Van bőven fej- és válltér is. De ülj be egybe és meglátod.
2022. máj. 22. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Akik a Wagon R-t, vagy bármelyik Suzukit kénylemsenek találják, ültek már normális autóban is? Vagy csak így akarják elhitetni magukkal hogy jó az autó? Ignissel tanultam anno vezetni, hát azt 30 akárhány órát alig bírtam ki olyan rossz volt ülni benne.
2022. máj. 22. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
2022. máj. 22. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#5: Na és aztán, nincs a világnak az az autója amivel fel ne tudna borulna valaki, nem az autó hibája.

[link]

2022. máj. 22. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
#4: 3. voltam, csak a hétvégén 4 félében ültem amik szerinted biztos normális autók, hát egyik se volt kényelmesebb. Rohadtul sajnálom, hogy eladásra került.
2022. máj. 22. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Tágasnak viszonylag tágas a méretéhez képest... de a kényelemről inkább ne beszéljünk.
2022. máj. 22. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
#7 mik voltak azok az autók?
2022. máj. 22. 17:30
 10/11 anonim ***** válasza:

5-ös

Ütközés után. Melyik autó nem tud felborulni egy ütközés miatt?

2022. máj. 22. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.