Normális, hogy hetente egyszer tudok majd csak vezetni menni?
A héten voltam a vezetés tanulás gyakorlati részt intézni, és azt az infót kaptam, hogy heti 1x lesz vezetés. Nem tudom, ez lenne a normális/optimális, vagy inkább heti 2x szoktak menni a legtöbb autóssulinál a tanulók jobb esetben? Mennyire hatékony a heti egyszeri alkalom? Mire számítsak?
Félek tőle, hogy nem fog menni...
Melyik iskola ez?
Normálisan eleve duplaórák vannak, 2x50 perc egyben, tehát bő másfél órát vezetsz egyszerre.
És igen, ebből heti kettő lenne az ideális, de valószínűleg leterhelt az oktató.
Ha azt írjuk, hogy normálatlan, akkor mit tudsz csinálni? Bemész reklamálni, hogy a gyakorin ezt írták?!
Amúgy annak idején én is heti egyszer, péntek délutánonként jártam vezetési órákra. Nem az autós iskola korlátozta, hanem tagozatos gimnáziumi osztályba jártam. Reggel elindultam otthonról fél 7-kor és este 6-7 felé értem haza. Ekkor ebédeltem és kellett elkezdeni házifeladatokat gyártani, készülni a másnapi dolgozatokra, felelésekre. Egyszerűen nem fért volna bele az időmbe. Pénteken csak negyed 3-ig tartottak az órák. A többit meg lehetett csinálni vasárnap, hiszen ott volt a hétvége, így a péntek délután/este szabad volt.
Semmi hátrányát nem éreztem ennek, hogy heti egyszer vezettem. Nem verseny ez és nem gyorsvonat, nem jár érte pluszpont ha valaki gyorsabban letudja. Így is sikeresen levizsgáztam és 22 éve vezetek balesetmentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!