Ford Mondeo Mk2: Milyen izzók kellenek a műszerfal, konkrétan a sebességmérő műszerblokk megvilágításába? Melyikből hány darab?
Figyelt kérdés
Ha előre tudnám, akkor csak egyszer kellene kiszerelni. Ford Mondeo Mk2 BNP (kombi) 1.6i benzines 70kW (95 LE) Ha tudnék pontos típusszámot és darabszámot, akkor előre beszerezhetném.
Nem égtek ki, csak már nagyon halványak.
2022. máj. 20. 09:47
2/5 A kérdező kommentje:
Hány darab? Hol nézhetek utána?
2022. máj. 21. 07:36
3/5 A kérdező kommentje:
Láttam képeket a neten kiszerelt műszerről. Mintha kétféle foglalat lenne benne, nagyon sok, nem hiszem, hogy mindegyikben van izzó. Vagy igen?
2022. máj. 21. 07:37
4/5 anonim válasza:
Nem emlékszem már, egyszer csináltam csak és nem most volt. Csak arra emlékszem, hogy T5-ös izzó kellett bele és elég sok. Szerintem vagy 10-12 biztosan.
De egyébként a Focusoknál meg használtak T10-es W5W-t is, szóval nem biztos, hogy a Mondeonál is mindegyik T5-ös. Lehet volt többféle is. Ki kell venni és megnézni, az a biztos.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos, nagyon úgy néz ki, hogy nem úszom meg a kétszeri megbontást.
2022. máj. 22. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!