Elképzelhető hogy a közeljövőben az EU a SUV terapjarokat tiltani fogja az utakról?
Erre mondják, hogy álmodik a nyomor... :) :) :)
Spórolgass, egyszer talán majd neked is összejöhet egy ledobott, leharcolt SUV.
Pont ezeket nem fogják betiltani, mert ezekből van az államnak rengeteg pénze.
Nem abban érdekeltek hogy keveset fogyasszon egy autó, hanem minél többet.
Vicces, hogy az irigység miket hoz ki az alacsonyabb társadalmi rétegből... :) :) :)
"Jó autója van, úgyhogy kicsi a farka, én tudom, én tudom, nekem nagy a farkam, nekem jó a Suzuki Swift is!!!!"
Jaaja, kedvencem mikor csak annyit tudnak mondani hogy kompenzálás miatt vettek suvot :D Szánalmas.
Rengeteg előnyük van pedig, nem véletlenül ennyire népszerűek.
Ez sem minden esetben igaz. Csak egy példa, hogy egy 7-es Golf kombi csomagtere 605 liter, egy ugyan azon évjartú VW Tiguan csomagtere pedig 615 liter.
Ugyan ez van a nagyobb kategóriában is, egy Passat kombi csomagtere 650 liter, egy Touareg csomagtere 810.
Én személy szerint ha egy kombi és suv között kellene választani, egyértelműen a suvot választanám, mert jobban is tetszik általánosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!