Olajcsere előtt állok, n42b20a motor esetében milyen meretu olajszuro fedél leszedő szukseges?
Figyelt kérdés
Illetve, nagy dilemmában vagyok az olajjal kapcsolatban, vagyis eddig castrol magnatec c3 5w40-t hasznaltam, de nemtudom, nem,az igazi, minimálisan ette is. Nemrég ajánlották a liqui molly márkát, illetve a motul-t, mivel ezek magas minőségüek, a gyári minosegü castrollal szemben. Nagyon szivesen elolvasnám mások véleményét is.2022. máj. 17. 22:34
1/2 anonim válasza:
Vegyél egy olyan olajszűrő leszedő készletet és biztosan lesz benne olyan ami kell hozzá. Olajból meg nem hinném hogy többet-kevesebbet fogyasztana más márkából. Előírásoknak feleljen meg és mehet bele. Persze én is változtatgatnám a márkát minden olajcserénél. Olyat vegyél aminél nem okoz gondot ha után kell töltögetni belőle. Liqui moly és motul én is úgy hallottam jó márkák, próbáld ki az egyiket, de feleljen meg az előírásoknak!
2/2 anonim válasza:
Én úgy tapasztalom, a Motulnak nagyobb a füstje mint a lángja, vagyis csak egy jól csilingelő márkanév. Használj bele gyári olajat, az sem drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!