Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől adhat ki ilyen fura...

Mitől adhat ki ilyen fura hangot a motor ?

Figyelt kérdés

2014-es seat leon 1.6 dizel az alany. Ma egész sokat pályáztam vele fel pestre és mikor lejöttem az autópályáról kicsit pihenni és lehúztam az ablakot elég érdekes hangod adott a motor. Sajnos nincs meg felvételen mert mikor fel akartam venni már nem óhajtotta reprodukálni a hangot szóval most csak alapjáratban vettem fel hogy megkérdezzem ez most egészséges e mert én nem hallok most semmi rendelleneset de annyira nem értek hozzá és rám jött kicsit a para. [link]

Holnap megpróbálom felvenni azt a hangot amit kiad de kb olyan mintha valami műanyagot csapkodnák oda valami fém vagy alumínium tárgyhoz. És nem mindig adja ki csak néha előjön aztán abbahagyja. Indításkor 1-2 másodpercre hallatszik aztán abbahagyja. Eddig legtöbbet akkor hallottam mikor 1-2ben kuplunggal gurultam. De ugyan úgy kihallottam párszor hármasban is nagyobb tempónál. Mi lehet ez vajon ?

2022. máj. 15. 20:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Mondanám még hogy talán olyan mintha ciripelne de tényleg nagyon nehéz leírni amit hallottam.
2022. máj. 15. 21:01
 2/2 A kérdező kommentje:
upgrade: eltelt pár nap de nem adta ki azóta azt a bizonyos hangot... fura nem tudom mi lehetett.
2022. máj. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!