Motorikusan vagy úgy összességében? Nekem Fiat van most 330 ezer kilométerrel és 300 ezer környékén kellett egy turbócsövet meg egy egr házat cserélni az anyag elhasználódása miatt. Azonkívül a kötelezők: vezérlés olaj szűrők kopók stb
Komolyabban még most sem kellett hozzányúlni pedig 13 éves.
Úgyhogy lehet szarozni nyugodtan.
2022. máj. 15. 21:14
12/19 anonim válasza:
Az Audista meg nemet premium-megszallott, a Toyotoa/Lexus/Mazda vonalat fikazo retardok kedveert: majd ha sikerult kihuzni a fejeteket a s*ggetekbol, nezzegessetek statisztikakat. 'Az enyem mar 350-et ment es seeeemmi baja' az anekdotikus bizonyitek, az szamit, hogy osszessegeben hany szazaleka a legyartott autoknak van meg az uton mondjuk 200e km utan is es hanyszor kellett szervizbe vinni a kotelezoket leszamitva. Ilyen tekintetben az Audi, es kb. az osszes nemet premium a listak legaljan van a visszahivasok, hulye elektronikus hibak, draga es varatlan szervizek miatt.
2022. máj. 15. 21:40
13/19 anonim válasza:
Skoda.
2022. máj. 15. 21:41
14/19 anonim válasza:
Na, az itt levők szakértelméről fényes bizonyítványt állít ki, ahogyan 2-est és 3-ast lepontozták.
Ezek után legalább már tudom, hogy autókról itt semmi szakmait nem érdemes kérdeznem. :-)))))
2022. máj. 15. 22:15
15/19 anonim válasza:
Toyota,Honda,Lexus
2022. máj. 15. 22:21
16/19 anonim válasza:
Régi mitsubishi
2022. máj. 15. 22:24
17/19 anonim válasza:
#5 Szerintem a Mitsubishi előzi a Mazdát... Itthon sajnos eléggé ritka és mellőzött márka, bár nem véletlenül, a minőségnek megkérik az árát, még használtan is, persze nem az újabb Space Star és társaira gondolok... AXS és tőle felfelé.
2022. máj. 16. 09:12
18/19 anonim válasza:
"Az Audista meg nemet premium-megszallott, a Toyotoa/Lexus/Mazda vonalat fikazo retardok kedveert"
Jajj de fáj, hogy nem szidja mindenki veled együtt a német autókat. Vegyünk egy jellemző, de igazi audis példát: pl Audi A6 3.0 TDI, egy olyan modell, amiből nagyon sokat láttam már, és nekem is a második van már. Amit az utakon látsz, és idősebb, mint 5 év, mindegyikben van bőven 300 ezer km felett, úgy, hogy alig kellett még hozzányúlni. És mennek ezek 500-600 ezer kilómétereket is, csak sokszor a tulaj sem tud róla, mert 250-et mutat.
2022. máj. 16. 18:15
19/19 anonim válasza:
'alig kellett még hozzányúlni.' - a statisztikak bizony nem ezt mutatjak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!