Chevrolet Cruze milyen autó?
Nekem egy 2011-es évjáratú 1,6 benzines Cruze van, kimondottan kényelmes, A-ból B-be közlekedős autónak vettem. (Élményezni van egy sokkal magasabb kategóriájú sportautóm.)
Nekem bevált, egy év alatt belement 20ezer kilométer, én elégedett vagyok vele. Mondjuk szerencsés vagyok, mert egy szervíztől vettem, akik hozogattak is be kocsikat, első tulajos, sértetlen, szervizkönyves autó volt 150eKm-rel. Friss szervizzel, vezérléscserével kaptam meg. Nálam belement a huszika, minden alkalommal szervizbe viszem. 10ezrenként olajcsere, de bármi kijön, azonnal a szerviz, akiktől vettem. Nem azt mondom, hogy ez így az autózás legolcsóbb verziója, de ár/érték arányban szerintem jó, teszi a dolgát, én kedvelem, mert olyan nagyon sok nincs is belőle. Meg is lepett, hogy tegnap átintegetett valaki egy másik Cruze-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!