Seat Leon 1.2 TSI 2010/12 vélemény?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok.
Kinéztem egy Seat Leon 1.2 TSI-t.
2010/12
198.000 km
77 kW 105 LE
Manuális (6 fokozatú)
2022/6 műszaki
Az ára (kereskedésben van):
1.820.000Ft
MINDEN ÉRDEKEL.
Milyen a fenttartása?
Szerelési költségek.
Típus hibák.
Milyen ez az 1.2 TSI.
Megéri e az árát?
Minden tapasztalat érdekel.
Köszönöm a segítséget :)
2022. máj. 13. 08:17
1/4 anonim válasza:
Tudtommal ez pont az a kezdeti szériája a TSI-nek, amikor még minden baja IS volt.
2/4 anonim válasza:
Vezettem már 1.2 TSI-t és meglepően jól megy ahhoz képest, hogy a fűnyírómban nagyobb motor van.
3/4 anonim válasza:
Hm én 1.8t cuprat vezettem. Az osztán megyen rendesen.
4/4 anonim válasza:
Ez az EA111 motorcsalád szerintem, láncnyúlás, kereplés, szakadás, olajlehúzó gyűrű leragadás (olajevés), olajkosár tömődés, kokszosodás, turbó hűtési gondok. Viszont mielőtt megrémülnél ennek ellenére brutális mit kibírnak, a melóhelyen volt egy ilyen motoros kocsi, azt szanaszét hajtottuk hidegen, öntöttünk bele ami olaj épp volt (mert már ette az olajlehúzó miatt), hajtottuk hetekig csipogó olajnyomásjelzővel, mert már el volt részlegesen dugulva az olajkosár szűrője mire szerelőhöz vittük. A lánc kerregett az utolsó 40 ezer Km-en már, végül még egy chiptuningra is elvittük akkor nagyon harapott és végül féláron elpasszolta a főni 150 ezer Km-rel. Ha normálisabb tulaja van ezek szerintem röhögve futják a dupláját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!